TIPY

Když pohledného stolaře políbí múza, umí víc než „jen“ vyrobit kvalitní a krásný nábytek z masivu

Patříte k milovníkům nábytku z masivu a hledáte takový, který má na první pohled něco navíc v porovnání s nabízeným nábytkem z obchodů? Rádi podporujete naše výrobce, a ještě raději jste, když můžete nakoupit u někoho, kdo vás zaujme svým charisma? Kvalitu, precizní zpracování výrobků i jejich osobitost vám nabízí Josef Šromek z Beskyd.

Nejezte nikdy sami, usedejte s Joem a Duběnkami

Mít kvalitní dubový stůl je snem mnohých z nás. Díky přijatelným cenám, za které můžete nakupovat na najodecor.cz, si jej můžete dovolit. A protože má pan Šromek cit pro pojmenování svých výrobků, nesou velmi povedená jména. Díky tomu můžete zvolit třeba kvalitní dubový stůl Joe se silnou deskou z masivního, prvotřídního, dubového dřeva.

Ideální je ve stejném duchu pořídit i stoličky. Židle Duběnky jsou jednoduché, pohodlné, elegantní a na první pohled vás zaujmou.

Stůl Joe s židlemi Duběnkami jsou to pravé i pro ty, kdo si oblíbili jednoduchý a strohý skandinávský styl. Podnože židlí i stolu jsou vyrobeny z ocele, což je zárukou jejich pevnosti a stability.

Dřevo jako obrázek i obrázek ve dřevu

Pan Šromek dle jeho výsledků dřevo není, i když vypadá jako obrázek. Řeč je o konferenčních, jídelních i pracovních stolech, také lavičkách pod televizi, židlích, nočních stolcích, ale také doplňcích, které okoření váš domov a dalším zboží. Co třeba vystavit rodinné fotografie v dubových rámečcích? Anebo mít telefon ve stylovém stojanu z dubového dřeva?

Jak již to bývá, šikovní lidé bývají šikovní v různých činnostech. Důkazem je, že si u pana Šromka koupíte i obrazy, jež mohou mít rám z masivu. Ty maluje, když relaxuje v zádech s múzou.

Podívejte se na stránky najodecor.cz a najděte místo plné pohody, kde koupíte nábytek, do něhož byl vložen kus srdce. Každý má navíc doživotní záruku.

Související příspěvky

Jak vyčistit kamna i krb rychle a bezpečně?

redakce

Jedete na dovolenou, a obáváte se o svůj dům? Systém Loxone vám jej ohlídá

redakce

Architekti bytových domů promění váš interiér k nepoznání

redakce