STAVBA

Když zděný dům…

tak z kvalitních cihelných bloků z cihelny s mnohaletými zkušenostmi! Své místo na trhu si německá cihelna Erbersdobler zajistila neustálým vývojem výrobků a investicemi do nových výrobních technologií. Cihly vlajkové značky ECOTON vyhovují těm nejnáročnějším požadavkům na stavby s vysokou životností. Rychlou a kvalitní výstavbu, příjemné teplo a klima, klid a pobytovou pohodu. Navíc šetří náklady už při pořízení a následně při spotřebě energie. Produktové portfolio ECOTON zahrnuje broušené cihly i cihly P+D zděné na maltu včetně tepelněizolačních a akustických cihel. Kompletní sortiment pak doplňují U-profily, věncovky, CDM cihly, roletové, žaluziové a keramické překlady.

 

Správná volba pro pasivní a nízkoenergetické domy

Než-li použít alternativní řešení v podobě zateplení novostavby, je na místě využít ideálního řešení, které nabízí vitální cihla EVOTON. V jejích dutinách je přímo z výroby zabudovaná minerální vata Rockwool, díky které není nutné řešit dodatečné vnější zateplení. Hodnotami optimálního součinitele prostupu tepla U až 0,13 W/m2K splňuje normy pro výstavbu v pasivním standardu. Navíc výborně zvukově izoluje, je nehořlavá, vodoodpudivá a paropropustná.

Pro jednovrstvou stavbu bez nutnosti zateplení uzavřenými materiály jako je polystyren či silikon, jsou určeny i tepelněizolační cihelné bloky ECOTON ISO-MAXI a ISO-PRO. Maximálně splňují požadavky pro pasivní a nízkoenergetické domy a garantují zachování těchto hodnot po celé generace. Díky výborným akumulačním schopnostem vytváří výborné vnitřní klima.

 

Důvěřujte cihlové technologii nejnovější generace!

 

 

 

Související příspěvky

Hliníkové zábradlí: Kutilem s ním může být každý

redakce

Využijte slev, které vám Ekonomické stavby nabízejí

redakce

Není pila jako pila

redakce