DŮM

Mějte svůj majetek pod kontrolou!

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Jste majitelem rodinného domu a chcete svůj majetek efektivně chránit? Nebo vlastníte kancelář a chcete ji mít v bezpečí? Řešení je velmi jednoduché. Pokud chcete mít svou nemovitost neustále pod dohledem, pořiďte si kamerový systém. Jaké jsou možnosti?


Existuje hned několik variant řešení

Kamerový systém je výborný pomocník k ochraně majetku. Už jen pouhý pohled na kamerový systém dokáže například odradit zloděje od plánované návštěvy. Kamerové systémy různých druhů najdete v nabídce specializovaného internetového obchodu tegus.cz. Nabízí zde kamerové systémy renomovaných výrobců – stačí si vlastně jen vybrat ten ideální systém pro vás. Nemusíte se bát, odborníci z tegus.cz vám s výběrem rádi pomohou. Velmi oblíbená je například 2 Megapixelová kamera se záznamem, která je skrytá v reflektoru s detektorem pohybu. V nabídce dokonce najdete i atrapy kamer, které jsou vůbec nejlevnějším řešením, jak zloděje vyplašit.

Monitorovací systémy jsou také k mání

V nabídce jsou i špičkové monitorovací systémy. Pořídit si můžete například vnitřní nebo venkovní sety. Například vnitřní set DVR4004 + 4 x vnitřní IR DOME kamera KPF 143HR obsahuje špičkové zabezpečovací kamery s IR přisvícením a kvalitním čipem SONY s vysokým rozlišení 500 televizních řádků s vysokou světelnou citlivostí. Bezpečnostní kamera má potom funkci Den / Noc a automaticky se přepíná. Tento set je možné mít za 9 166 Kč.

Kompletní nabídku najdete na www.tegus.cz

Související příspěvky

Centrální vysavač Husky, pomocník pro čistý domov

redakce

Obkládáme kamenem venku i uvnitř

redakce

Vinylové podlahy jsou zárukou vysoké odolnosti i příjemného vzhledu

redakce