ZAHRADA

Ratanový nábytek v bílé barvě je opravdovou známkou vkusu a elegance

Nábytek z ratanu nebo polyratanu je považován za vkusný a stylový v jakémkoli provedení. Která barva je ale známkou čistoty, elegance a luxusu? Jedná se samozřejmě o bílou. Bohužel najít odolný, designově dokonalý a bílý nábytek z ratanu bylo až donedávna téměř nadlidským úkolem. Naštěstí tomu tak již není. Změnu v této oblasti přináší ratanový nábytek OUTFLEXX®.

 

Série White Line vás svou elegancí ohromí!

Série White Line je velmi elegantní řadou ratanového nábytku OUTFLEXX®. Jedná se o nábytek, který je vyroben z čistě bílého materiálu. Ten ještě podtrhuje již tak vysokou eleganci, kterou ratanový nábytek OUTFLEXX® má. Série nábytku White Line je obohacena ještě o polštáře a podsedáky v barvě bordó. Kombinace těchto dvou barev je zaručená a velmi elegantní.

 

Série obsahuje mnoho druhů nábytku

Pro váš snadný výběr je v této kategorii zastoupeno mnoho druhů ratanového nábytku, ze kterých si můžete přehledně vybrat. Nechybí jídelní sestavy s židlemi a stolem pro libovolný počet lidí. Najdete zde také pohodlná a vkusná lehátka. Velkou pohodlnost vykazuje také nabídka bílých ratanových křesel. Pro milovníky opravdového pohodlí jsou připraveny bílé sedačky z ratanu a celé sestavy i pro velký počet osob. Novinkou je také ratanový bar pro 6 osob. Rozhodně je, z čeho vybírat.

 

Ratanový nábytek White Line může být využit v interiéru i v exteriéru

Nábytek z polyratanu v sérii White Line najde široké uplatnění v mnoha prostorách. Nejčastěji se využívá v pergolách, u bazénů nebo na zimních a letních terasách. Zde uplatní svou vysokou odolnost proti působení vnějším vlivům. Ovšem například obývací sestavy najdou uplatnění i v interiéru. hodí se skvěle do moderních obývacích pokojů, restauračních recepcí nebo do hotelových lobby. Pokud chcete mít opravdový unikát, můžete si vybrat také ratanový nábytek se zabudovanými solárními panely.

 

Detailní nabídku s popisem a fotografiemi naleznete na www.outflexx.cz.

 

Související příspěvky

Jaký materiál zvolit pro zahradní přístřešek? Jednoznačně dřevo!

redakce

4 důvody proč chtít plechovou garáž

redakce

Na zahradě už myslíme na jaro. A odpočinek.

redakce