INSPIRACE

Když ledničku tak tu americkou!

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Uvažujete nad koupí nové ledničky? Potom pro vás máme zajímavý tip. Měli byste začít uvažovat o americkém typu ledničky. Americké ledničky nejsou totiž jen tak obyčejné. Proč zvolit právě tento typ lednice?

Super funkce i zajímavý design

Americké ledničky nabízejí oproti těm klasických hned několik zajímavých výhod. První velkou výhodou amerických ledniček je jejich velikost. Americké ledničky mají oproti těm klasickým větší rozměry a tak i vyšší objem, takže se do nich pohodlně vejde plno vašich dobrot. Ledničky vynikají také svým designem – v kuchyni vypadají opravdu skvěle. Pořídit si můžete například elegantní americkou ledničku v černé barvě o objemu 354 l s mrazákem o objemu 173 l, která vypadá opravdu luxusně! Na luxusním vzhledu lednici přidávají praktická madla po celé její výšce, která je 175 cm. Tato lednička spadá do energetické třídy A++, navíc je vybavena nápojovým automatem, výrobníkem ledu s drtičem, alarmem otevřených dveří i dětskou pojistkou a najdete ji spolu s dalšími v nabídce internetového obchodu expert.cz.

       

Nabízí mnohem více

Nabídkou amerických ledniček v obchodě expert.cz rozhodně nekončí. Nabízejí také moderní chladící vitríny, klasické ledničky nebo kombinované ledničky s mrazákem, myčky na nádobí a celou řadu dalších malých i velkých spotřebičů do domácnosti. Vše je k mání za super ceny, tak už na nic nečekejte.

Kompletní nabídku najdete na www.expert.cz

Související příspěvky

Interiérový designér vám pomůže nahlédnout do vašeho nitra a zrealizovat domov snů

redakce

Parkety jsou jednou z mála podlah, které se dají renovovat

redakce

Trendem letošního podzimu jsou šedé podlahy

redakce
Search by Voice