INSPIRACE

!!! Bezkonkurenční akční nabídka !!!

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Představujeme Vám velmi líbivý, plně vybavený a především cenově příznivý masážní box TOWN, který splní Vaše představy nejen moderním designem, ale především svým využitím.

 

 

Tento masážní box zakládá bílá rohová ABS vanička o rozměrech 90 x 90 cm. Stěny boxu jsou tvořeny z bezpečnostního skla o síle 5 mm. Zadní stěna je zvýrazněna modrým odstínem se zrcadlovým leskem, který box jasně zvýrazní. Strop boxu je taktéž vyroben z ABS plastu, ve kterém jsou usazeny další komponenty pro kompletní využití.

Mezi základní vybavení boxu patří multifunkční ruční sprcha, která je usazena na sprchové tyči, kde si můžete nastavit libovolnou výšku podle Vaší potřeby. Druhou velmi oblíbenou variantou sprchy je pevná sprcha neboli tropický déšť, který je umístěn ve stropě boxu. Přepínání mezi těmito funkcemi umožňuje luxusní armatura, umístěna společně s armaturou pro směšování vody na středovém panelu. Zde nalezneme i jednoduchý elektronický ovladač pro regulaci vzduchu pomocí ventilátoru a nastavení radiové stanice, která Vám zpříjemní sprchování. Největší pohodlí Vám však dopřeje šest výkonných masážních trysek pro masáž zad, díky kterým se dokonale odreagujete od všedního shonu. Tuto masáž si můžete dopřát na pohodlném sedátku a ještě větší komfort Vám dodá opěrka zad, umístěna mezi tryskami. V neposlední řadě nesmíme opomenout masáž nohou, která Vám uvolní unavené nohy příjemně jim dodá novou energii. Celkovou funkčnost boxu podtrhnou praktické poličky, které jistě oceníte pro uložení potřebných hygienických prostředků a dioda zabudovaná ve stropě pro snadné osvětlení boxu.

{gallery}box{/gallery}

Masážní box TOWN lze dodat ve s nízkou i vysokou vaničkou a v pouze masážní variantě, či s parním generátorem pro vytvoření parní lázně v pohodlí Vašeho domova.

Na box se vztahuje 2-letá záruční doba, po kterou Vám zajistíme rychlý servis.

   Využijte naši speciální cenovou nabídku, která se již nebude opakovat…   

Masážní box TOWN ( nízká i vysoká vana )             (původní cena 9.990 ,-)                     7.990 ,- Kč

Parní box TOWN ( nízká i vysoká vana )                   (původní cena 19.990 ,-)                14.990 ,- Kč

www.koupelnaprotebe.cz

Související příspěvky

Proč by vás měl zajímat IDEA nábytek?

redakce

Jak se správně saunovat?

redakce

Designová svítidla

redakce