STAVBA

ClipTile-novinka, která vás dostane do kolen

Jestliže máte zrovna v plánu rekonstruovat byt včetně podlahových ploch nebo stavíte dům a rozhodujete se o materiálech, barvách a hlavně technologiích, které použijete, je tu pro vás revoluční novinka Clip Tile.

Co to je?

Dlažba! Opravdu dlažba, ovšem zcela novým způsobem kladená. Je určena pro všechny, kdo chtějí rychle a snadno položit zcela novou podlahu. Revoluční technologie v pokládce dlaždic je založena na filozofii  čistoty, rychlosti a krásy. Této trojkombinaci nelze odolat, zvláště když odpadá otravné a špinavé spárování, které  musí zasychat.

 

Jak se to dělá?

Všichni znáte systém pokládky plovoucích podlah. Technologie Clip Tile je velmi podobná. Každá z unikátních keramických dlaždic má plastový rám s drážkami, které do sebe perfektně zapadají. Stojí za to zakleknout, vytáhnout z krabice dlaždici, přiložit k ní druhou a už jen zaklapnout drážkami do sebe. Takto postupujete bez použití jakéhokoliv dalšího spojovacího materiálu a nástrojů. Po nově položené dlažbě můžete ihned chodit.

 

Jaké mají dlaždice vlastnosti?

Keramický střep Gres Porcellanato je vyroben z  velmi kvalitního materiálu . Je nejen odolný vůči obrušování a sešlapávání, ale je hlavně bezpečný a vhodný i pro alergiky. Odpovídá veškerým myslitelným moderním kritériím na bezpečnost i krásu.

Tři varianty úpravy povrchu, každá ve více než  deseti barevných odstínech a ve třech formátech, to je široká škála možností jak umocnit podlahovou plochu do absolutní nádhery.

Přijďte se podívat na Clip Tile :

Showroom ASSO : Biskupská 8, Praha 1.
Zákaznická linka je k dispozici na čísle: +420 602 201 640.

www.asso.cz

Související příspěvky

Zateplení půdy by se nemělo zanedbat

redakce

Jaké varianty nabízí posuvné dveře? Takové, jaké jim dovolí stavební pouzdra

redakce

Jednokřídlá stavební pouzdra Eclisse patří k nejlepším na trhu

redakce