DŮM

Praktický hliník od Alzabradli.cz v akci

Výběr zábradlí již v dnešní době nemusí být takovým problémem, jako tomu bývalo v minulosti, kdy bylo zábradlí velice nákladnou věcí. Tedy pokud zvolíte zábradlí od Alzabradli.cz, kteří se specializují na lehká a spolehlivá hliníková zábradlí, která si dokáže nainstalovat každý sám. Dnes Vám přinášíme něco navíc, a to konkrétní realizaci větších rozměrů všech možných zábradlí v Karlových Varech. Pro více informací zabrouzdejte na www.Alzabradli.cz.

V minulém článku (odkaz) jsme si zrekapitulovali důvody, proč se více než vyplatí zvolit zábradlí z hliníku. Dnes se podíváme, jak zábradlí vypadají v praxi.

 

Perfektně pasující

Na obrázcích se můžete pokochat, jak perfektně pasují zábradlí za francouzská okna. Co říkáte, jako kdyby tam byla odjakživa, viďte? Ale nebyla.

Bezpečí především

I takto elegantně může vypadat realizace zábradlí kolem schodů, která má primárně sloužit k našemu bezpečí. Podívá-li se však člověk na toto zábradlí, je dost možné, že začne o primární úloze blyštivého zábradlí silně pochybovat. A není se čemu divit, jelikož je okrasou schodiště.

I na balkón

Ani balkóny domu nezůstaly ochuzeny o svou chloubu. Nutno podotknout, že je skvěle doplňuje.

Všude hliník

A takto vypadá pohled na právě dokončovaný dům, na němž bylo použito takřka všech variant hliníkových zábradlí. Nejenže majitel nebyl nucen platit zbytečně moc peněz, ale i vzhled budovy stoupl o desítky procent nahůru. Už víte, proč zvolit hliníková zábradlí? A rozhodně to nemusí být projekt takovýchto rozměrů. Určitě nezapomeňte omrknout stránku, kde se dozvíte víc.

 

Těšíme se na Vás. www.Alzabradli.cz.

 


Související příspěvky

Foukaná izolace vám v zimě ušetří náklady na vytápění

redakce

Sviťte v domácnosti opravdu úsporně

redakce

Elegance do společenských prostor při efektivním zastínění

redakce

1 komentář

Estráda 28. 6. 2022 at 12:35

Koukám, že hliníková okna opravdu jsou stále in. Já jsem se trošku bála, že poté, co je na https://www.crpservice.cz/ objednám, tak budou všichni psát články o tom, jak je lepší dnes kupovat pouze velká francouzská okna a nebo se vrátit ke dřevu. No mám radost že tomu tak není a že po instalaci našich oken nám budou známí závidět.

Diskuze je uzavřena.