DŮM

Foukaná izolace jako záruka vysoké úspory

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Izolace je ve světě stavebnictví v současné době snad nejvíce používané slovo. Důvod je jednoduchý – dochází k neustálému zdražování, a proto všichni hledají cestu, jak ušetřit. Izolace jistě tou správnou cestou je – musí být ovšem efektivní. Taková právě foukaná izolace je…Co foukaná izolace dokáže?

Variabilita použití a rychlá návratnost investice

Metoda foukané izolace – neboli izolace foukanou vlnou patří v současné době k nejefektivnějším způsobům, jak zabránit úniku tepla z objektů. Jedná se přitom o celkem jednoduchý princip. Foukaná izolace je izolace stropních prostor speciální vlnou. Její výhodou je, že foukaná vlna vyplní 100% izolovanou konstrukci, takže teplo nemá šanci stropem z místnosti uniknout. Dochází tak k úspoře 20 až 30% ročních výdajů na topení a to je již suma, která rozhodně stojí za pozornost! Foukanou izolaci je možné použít na trámové stropy, pultové střechy i vazníkové konstrukce. Foukaná vlna nabízí i další výhody jako je nehořlavost, odolnost vůči plísním, hnilobám i škůdcům a také především spolehlivá a rychlá instalace.

       

Specialisté s celou řadou zkušeností a zákaznických bonusů

Na provádění foukané izolace se specializuje společnost Foukané izolace s.r.o., která má s jejím prováděním mnohaleté zkušenosti. Pro své zákazníky připravila společnost i řadu zajímavých bonusů. Prvním z nich je nadstandardní záruka na všechny realizace v délce trvání minimálně 60 měsíců. Dalším je potom bezplatné zaměření po celé ČR a doprava zdarma!

Kontakt na společnost Foukané izolace s.r.o. naleznete na www.foukaneizolace.cz

Související příspěvky

Nábytek pro „Vaše koníčky“

redakce

Vybavte svůj domov nábytkem s nádechem exotiky

redakce

Nová okna? Nakupte u společnosti, která je vyrábí více jak 30 let

redakce