BYT

Moderní koberce Bakero dodají atmosféru

Máte pocit, že vašemu domovu stále něco chybí? Hledáte doplněk, který dodá vaší domácnosti atmosféru? Začněte uvažovat o pořízení koberce. Moderní koberce přináší na český trh společnost Bakero.

 

Styl pro každého

Koberce mají jednu obrovskou výhodu – dodávají každému interiéru šmrnc! Ale pozor, nutné je vybrat takový koberec, který se do interiéru hodí. I sebe krásnější koberec s uchvacujícím vzorem může vše pokazit. Důležité proto je mít z čeho vybírat! A právě širokou nabídku moderních koberců v atraktivních designech přináší Bakero.

   

 

Nádech exotiky

V nabídce společnosti Bakero naleznete širokou škálu koberců, které pocházejí například z Číny, Indie, Nepálu nebo Maroka. Připraveny jsou pro vás různé styly a barvy. V nabídce je například ručně vázaný Koberec Kandla v atraktivní krémové nebo bílé barvě s motivem jemných květů. Koberec Kandla je vyroben z vlny a viskózy a pochází z Indie. Milovníci barev jistě zaujme ručně tuftovaný Koberec Casablanca 1035, který je k dostání v několika barvách – zelená, červená, fialová a další. Koberec Casablanca 1035 má výrazný motiv připomínající mořské vlny. Připraven je i stylový také ručně tuftovaný Koberec Frisee 62-1016 s výrazným vzorem květů v čokoládové, červené, béžové nebo antracitové barvě a mnoho dalších moderních kusů!

 

Zkouška doma a mnohem více

Nabídka u Bakero je skutečně široká, takže si opravdu stačí vybrat. Navíc pro vás připravili i několik zajímavých bonusů. Prvním z nich je možnost vyzkoušet si vybraný koberec v interiéru. Dále na vás čeká i profesionální servis při čištění a opravě koberců a samozřejmě i odborné poradenství.

Více informací a kompletní nabídku naleznete na www.koberce-bakero.cz

Související příspěvky

Pozvánka k návštěvě stánku Lindab na IBF 12-16.4.2011 pavilon V, stánek číslo 106.

redakce

Fototapety – když dekorace, tak ve velkém

redakce

Nabídka luxusních bytů v Praze vás překvapí! Jaké skvosty se nabízejí?

redakce