OSTATNÍ

Kvalitní LED žárovky i pro Váš domov

Není to tak dávno, co světlo světa spatřily kvalitní LED žárovky, které již dnes dokáží plně nahradit klasické žárovky. A přínáší oproti nim zároveň mnoho výhod – mají nesrovnatelně vyšší životnost, nesrovnatelně nižší spotřebu, svítí přírodnějším světlem a jsou zároveň ekologické. To jsou LED žárovky, zdroj světla budoucnosti. Více naleznete na www.led-zarovky-osvetleni.cz.

Hromada výhod

Jistě Vás napadly myšlenky, proč byste měli uvažovat o koupi LED žárovky, když jste s funkcí klasické žárovky vcelku spokojeni? Je třeba zvážit následující fakta: Například životnost LED žárovek se rovná životnosti zhruba 20 klasických žárovek. Při použití LEDky úplně zapomenete na frázi „prasklá žárovka“. Připočteme-li k tomu to, že Vám mezitím klasické žárovky navíc ještě sežerou obrovské množství elektrické energie (zpravidla osminásobek – 9W LED žárovka je schopna nahradit 80W klasickou žárovku), je jasné, co je mnohem výhodnější.

Říkáme „ano“ ekologii

Dalším důvodem k volbě LED žárovek je fakt, že jsou ekologické, což se například o moderních úsporných žárovkách a zářivkách říci nedá. Obsahují totiž nebezpečnou rtuť, která může v určitých případech ohrozit zdraví jedince, ale i lidský život. Chcete zbytečně riskovat, nebo raději řeknete „ano“ přírodě?

Akční ceny, i poštovné a balné

Ač se i akční ceny LED žárovek mohou zdát poněkud vyšší, je nutné si uvědomit, jaké plusy do Vašeho domova LED žárovky přináší – tato investice se Vám může vrátit již do 6 měsíců, poté už pouze a jenom šetříte – a za pouhý jeden rok to nejsou malé částky! Poštovné a balné je stanoveno na pouhých 65 Kč.

 

Související příspěvky

Při velkých deštích mnohdy příroda nestíhá vodu odvádět

redakce

Jak efektivně inzerovat nemovitosti, abyste prodali!

redakce

Spotřebitelé už zase mohou měnit dodavatele energií

redakce