BYT

Nová tvář vašeho bydlení má jméno OVERFACE

Untitled document

Společnost Trachea – specialista na moderní bydlení – vyhlašuje konec nudného bydlení. Do světa interiérů totiž přináší novinku OVERFACE, která dokáže změnit vaše pokoje k nepoznání…

Jedinečný systém digitálního potisku

Trachea se specializuje na výrobu a prodej speciálních nábytkových dvířek. Na konci minulého roku svou činnost rozšířila o systém digitálního potisku. Inovativní krok se vyplatil a nyní proto může Trachea představit novu řadu nábytkových dvířek s netradičním a moderním designem Overface.

Můžete mít cokoliv

Díky digitálnímu potisku je totiž možné na všechna nábytková dvířka v celém interiéru přenést jakýkoliv motiv.Dvířka tak mohou zdobit například i vámi dodané fotografie a navržené motivy. Vybrat si ale můžete i z atraktivních motivů v připravené galerii. Vše je dovoleno. Doma tak můžete mít rychle a za super cenu jedinečný doplněk, který bude těšit vaše oči.

       

Hodí se kamkoliv

Systém digitálního potisku nábytkových dvířek lze použít téměř kdekoliv. Lze ho použít na bílé laminované desky a MDF desky. Potisknout je možé dokonce i celou kuchyňskou linku. Běžná velikost potisku je 2×3 metry. Potisknout lze ale i větší plochy, a to přesným napojováním motivů na jednotlivých dílech dávající dohromady jeden celek. Trachea provádí tisk vašich motivů přímo na povrch dvířek, takže máte záruku stálosti a odolnosti dvířek proti běžnému mechanickému poškození.

Dejte interiéru jedinečný vzhled. Více informací najdete na www.trachea.cz a www.overface.cz .

Společnost Trachea najdete také na http://www.facebook.com/trachea , kde se můžete živě zapojit do komunikace přímo s firmou nebo se účastnit nejrůznějších soutěží, které pro vás Trachea neustále připravuje!

Související příspěvky

Nové dekory řady Spirit s nízkou konstrukční výškou pouhých 10,2 mm potěší příznivce rustikální atmosféry

redakce

Správa bytu na dlouhodobý pronájem usnadní život všem majitelům nájemních bytů

redakce

Při výběru podlahy se soustřeďte na kvalitu

redakce