BYT

Série EXCLUSIVE – kvalita na prvním místě

Untitled document

Představujeme Vám sérii EXCLUSIVE, kterou jsme na trh uvedli začátkem roku 2012 a kterou neustále zdokonalujeme novými výrobky. Tato série koupelnového vybavení zahrnuje nejen masážní a parní boxy, ale dále i sprchové zástěny a dveře do niky.

Už podle názvu jsme tuto sérii sestavovali tak, aby splňovala náročné požadavky provedení a moderního designu a tím zaručovala kvalitu, kterou k této sérii nabízíme. Kromě výše zmíněného designu, který je jistě velmi důležitým kritériem při výběru, jsme se zaměřili především na technické parametry, zaručující snadnou údržbu, používání a dlouhou životnost.

I-BOX parní lázeň, cena 54 680 Kč, luxusní parní box série EXCLUSIVE

Athena – sprchová zástěna ATHENA, cena 4.990 ,- Kč + boční pevný díl ATHENA, cena 3.290 ,- Kč

Materiály, ze kterých jsou vyrobeny součásti pro sestavení jednotlivých dílů, byly pečlivě vybírány tak, aby zajistily perfektní využití a spokojenost zákazníků.

Veškeré rámy jsou vyrobeny z hliníku – slitiny AlMgSi, která se vyznačuje výbornou tvárností a leštitelností. Průměrná tloušťka vrstvy oxidu hliníku, který zaručuje odolnost proti korozi, je 2 – 5 µm. Stejně povrchově upravené jsou i madla a panty. Šroubky, které se použily pro sestavení v této sérii, splňují německý standart DIN 7951 a DIN 7982, 304# a jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. Všechny dosud zmíněné díly prošly 96 hodinovým testem působení neutrálního solného roztoku a i přes agresivitu materiálu nevykazovaly žádné známky koroze nebo poškození. Panty byly vystaveny testu otevírání a zavírání a i při 20 000 cyklech otevření a zavření fungují naprosto bez problému.

Pearl – masážní box PEARL, cena 32.980 ,- Kč, LED osvětlení, ventilátor, reproduktor, trysky,
elektronické ovládání,…

Sklo – bezpečností sklo série EXCLUSIVE, 6 mm, čiré

Jako výplň bylo použito 6 mm tvrzené bezpečnostní sklo, které je vyrobené dle standartu EN 121501. To vyniká svou až pětkrát větší odolností vůči bočnímu nárazu a vysokou odolností proti teplotním rozdílům až 250 °C. Při rozbití se sklo roztříští na velice malé neostré úlomky. Sklo je navíc opatřeno velmi oblíbenou technologií Easy clean, která podstatně zlehčuje údržbu. Navíc je antibakteriální a neobsahuje žádné chemikálie.

V dalším díle série EXCLUSIVE si představíme sprchové zástěny a dveře do niky, máte se na co těšit.

Kompletní nabídku výrobků této série naleznete na stránkách

Související příspěvky

Jak vypadají luxusní byty

redakce

Hledáte kvalitní matrace? Pak sáhněte po matracích CUREM!

redakce

Tapety, které vydrží 20 let? Zkuste ty tekuté!

redakce