DŮM

Nová okna? Nakupte u společnosti, která je vyrábí více jak 30 let

Při výběru nových oken očekáváme, že budou kvalitní, uspoří nám náklady na vytápění, budou mít vysokou životnost, a také budou vzhledově dokonalá zvenčí i zevnitř. Důležité je se před nákupem rozhodnout pro materiál, z něhož budou okna zhotovena. Ať už si přejte plastová, hliníková nebo dřevěná okna, ve vysoké kvalitě vám je ráda vyrobí společnost JIS spol. s r.o.

Okna, která vás mile překvapí svými vlastnostmi

První okno vyrobila společnost JIS s.r.o. již v roce 1991. Za dobu své činnosti ušla velký kus cesty, nasbírala spoustu zkušeností, které jsou nepřenosné a velmi dobře rozumí přáním a potřebám zákazníků. Ať už jste klasickou domácností žijící v rodinném domě nebo bytě, případně společností, jež se poohlíží po oknech, která podtrhnou vzhled jejího sídla, a jejich barva bude korespondovat s tou firemní, najdete zde to „pravé ořechové“.

JIS s.r.o. nabízí několik typů plastových oken, 3 typy hliníkových a 5 typů dřevěných oken, přičemž 4 z nich jsou EURO okna a 1 špaletová. V nabídce jsou ale i fasádní systémy, díky nimž získá vaše budova moderní vzhled.

Plastová okna JIS

Hledáte-li plastová okna, jež budou cenově dostupná, ale přitom budou kvalitní, odolná vůči povětrnostním podmínkám, budou funkční a splní vaše vysoké nároky na energetickou úsporu, jste tady správně. Vybírat můžete mezi klasickými typy oken s vyváženými parametry i těmi, jež jsou designově odlišně a budou funkčně vyhovovat i těm nejnáročnějším.

K největším přednostem plastových oken patří výborné tepelně izolační vlastnosti, minimální údržba, výborná funkčnost zvuková izolace.

Společnost JIS s.r.o. nabízí kromě oken a dveří i zimní zahrady, pergoly, stínicí techniku, parapety a garážová vrata. S výběrem jakýchkoli výrobků vám erudovaně a ochotně poradí.

Kompletní nabídku najdete na jis.cz.

 

Související příspěvky

Správně vytápěná domácnost je ta, kde vzduch cirkuluje

redakce

Kouzelné teplo domova díky radiátorům

redakce

Jak na systém odvodu spalin

redakce