DŮM

Ještě není pozdě snížit před zimou tepelné ztráty rodinných domů

Možná jste si až s příchodem chladnějšího počasí na konci léta uvědomili, jak vysoké byly vaše loňské výdaje za vytápění v zimě. Přes léto jste na tyto starosti zapomněli a najednou s nimi začínáte mít opět starosti. Bohužel na velké množství způsobů snížení tepelných ztrát už je pozdě. Na výměnu oken už nebude dobré počasí a termíny realizací jsou také dlouhé. Zateplení fasády je krok, který se má realizovat na jaře, nikoliv až na podzim. Stále ještě ale existují způsoby a metody, jak únikům tepla zabránit. A rozhodně se nejedná o žádná provizorní řešení.

 

Rychlé metody nemusí být neúčinné!

Možná si říkáte, že pokud budete chtít najít metodu, která by snížila tepelné ztráty rodinných domů takhle narychlo, bude se jednat o ukvapené rozhodnutí bez odpovídajících účinků. Pro všechny způsoby to ale neplatí. I práce, která může být odvedena velmi rychle, dokáže dům ochránit před tepelnými ztrátami s vysokou účinností. Například za 3 hodiny můžete snížit ztráty rodinného domu až o 30%. Chcete o takovém způsobu vědět více? Zeptejte se na foukané izolace.

 

Foukané Izolace na půdy rodinných domů

Přesně takové parametry totiž splňují foukané izolační materiály, které jsou aplikovány pro zateplení stropů a půd rodinných domů. Specialistou na tato řešení na našem území je například společnost Foukané Izolace s.r.o. s více než 18-ti lety tradice a zkušeností. K zateplení využívá minerální vlnu a aplikuje jí na plochu půd rodinných domů. Materiál na půdě vytvoří souvislou vrstvu izolačního materiálu bez tepelných mostů. Je odolný proti sléhání, vlhnutí, požáru i hlodavcům. Unikátní je především doba realizace. Ta v průměru trvá u rodinných domů 3 hodiny. Minerální vlna je uskladněna v nákladním automobilu, který zaparkuje před domem. Na půdy rodinných domů se dopravuje hydraulicky, pomocí hadice. Obsluhu zvládne jediný zkušený pracovník. Aplikace je tedy přesná, rychlá a dostane se i do těžko přístupných míst.

Detailní informace najdete na www.foukaneizolace.cz

 

 

 

Související příspěvky

Kotle na pelety Atmos — komfortní způsob vytápění i nižší spotřeba

redakce

Výměna oken bez zádrhelů vyžaduje přípravu

redakce

Lavicové konvektory Licon OLE za bezkonkurenční cenu

redakce