DŮM

Do nového domu s novou matrací

Máte starou vysloužilou matraci? A uvědomujete si, že spánkem trávíte přibližně třetinu svého života? Velké procento z nás tuto skutečnost ignoruje a raději si každou noc ničí své tělo spánkem na nevyhovující matraci. Vyhněte se problémům se zády a spoustě číhajících zdravotních komplikací. Pořiďte si novou, kvalitní matraci.

Co musí matrace splňovat?

Spoustu zákazníků v rámci úspor volí 10 cm vysoké matrace z „moderní verze molitanu“, která je ideálně v obchodě vydávána za matraci zdravotní. Taková matrace Váš možná pošle do invalidního důchodu, ale nevyspíte se na ní. Pokud kupujete matraci kvůli spánku, volte raději kvalitu.

Rozměry

  • Výška: Minimálně 15 cm
  • Délka: Alespoň +10 cm oproti Vaší výšce
  • Šířka: 70 cm a více na osobu

Materiály

Volte matrace vyrobené z certifikovaných materiálů. Mezinárodní certifikáty kvality jsou zárukou příznivého vlivu na zdraví nocležníka. Klasikou současných let jsou pěnové matrace, ideálně vyrobené z více než jednoho druhu pěny.

Do módy pak přichází matrace taštičkové, které kombinují vzdušnost matrací pružinových a ideální držení těla matrací pěnových. Jedná se v současné době možná o vůbec nejlepší variantu.

Dávejte si pozor na matrace, které před prodejem ležely měsíce ve skladu, kde mohou navlhnout a následně plesnivět. V nevyhovujícím prostředí materiály mohou ztratit své původní vlastnosti.

 

Když kvalitu, tak jedině u Matracína

Doporučujeme internetový obchod www.matracin.cz. Matracín přináší čerstvý vítr na náš trh s ložním sortimentem a jako jeden z mála obchodů klade kvalitu na první místo.

Mezi produkty naleznete pěnové, pružinové a taštičkové matrace nejvyšší jakosti. Veškeré zboží je vyráběno na objednávku, což zaručuje maximální čerstvost matrace. Ještě týdny po převzetí matrace budete usínat obklopeni vůní novoty.

Nabízené matrace splňují certifikáty CE, CertiPUR a Öko-Tex, které garantují kvalitní materiály, zpracování a zdravotní nezávadnost.

Férové jednání

E-shop Matracín se na rozdíl od konkurence neskrývá za pochybné marketingové kampaně. Nabízí matrace dodávané exkluzivně pro ČR a o výškách minimálně 16 cm. K dostání jsou pak i luxusní produkty o výšce až 35 cm! To vše v bezkonkurenčním poměru cena/kvalita.

Dodání veškerého zboží je i přes výrobu na zakázku realizováno do tří týdnů a to KOMPLETNĚ ZDARMA!

Navštivte www.matracin.cz a zjistěte více.

 

Související příspěvky

Novinky v povlečení Kvalitex

redakce

Jak udělat z půdy krásnou obytnou místnost?

redakce

Pořídit si k domu čističku odpadních vod není tak jednoduché

redakce