INSPIRACE

Dekorační vosk Osmo ošetří i zvelebí Vaše dřevěné povrchy

Přijde Vám, že barvy na Vaší dřevěné podlaze nejsou, co bývaly? Koupili jste dřevěný nábytek na bleším trhu a dřevo je vybledlé? Potřebujete dřevo jak ošetřit, tak nabarvit? Barvy Osmo jsou řešením pro Vás!

Údržba, kterou dřevo potřebuje

O dřevěné povrchy je třeba důsledně pečovat, jinak ztrácí své přednosti, které byste od dřeva očekávali. Díky voskům Osmo, dřevo zůstane hezké a elastické po dlouhá léta. Jsou založeny na přírodní bázi, díky které proniknou do dřeva a chrání ho tak zevnitř. Dřevěný povrch je tak díky nim chráněn proti vlhku, ale i vysušení, plísním a tvorbě řas. Zároveň ho chrání proti chemikáliím běžně používaným v domácnostech a nečistoty se na něm hůře usazují.

Jednoduché a netoxické

Některé nátěry je třeba pro ten nejlepší výsledek nanést dvakrát, ovšem kdo na to má čas? Určité vosky Osmo, jako například vosk na podlahy Rapid, schnou rychle, a druhý nátěr tak můžete nanést tentýž den, díky čemuž Vám usnadní práci s přípravou všeho možného. Výsledné ošetřené dřevo není závadné pro člověka, zvířata a rostliny a stále stejně barevný při kontaktu s potem a se slinami, díky čemuž se barvy Osmo perfektně hodí na ošetření dřeva v domácnostech – podlahy, stěny, nábytek, ale i dětské hračky.

Vyberte si barvu, jakou chcete

Dekorační vosky Osmo přichází až v 15 barvách. Jsou k dispozici odstíny jak přírodní, jako například vosky v barvách dubového, březového, javorového a bukového dřeva, ale také si můžete vybrat z křiklavějších intenzivních odstínů jako například červený, modrý a zelený, díky čemuž může mít Vaše domácnost přesně ty barvy, jaké chcete. Nejste tak limitováni tím, co je zrovna k dispozici. Navíc u intenzivních barev můžete nátěrem docílit jak matného povrchu, tak povrchu lesklejšího. Stačí povrch natřít podruhé, a lesku je docíleno. Vosk je navíc neuvěřitelně šetřivý – při jednom nátěru, jeden litr Vám vystačí až na 24 m2!

Související příspěvky

Zaostřeno na masivní nábytek za přijatelnou cenu

redakce

Prohlédněte si rezidenci Klánovice! Bydlení je jedinečnou záležitostí!

redakce

Stále čekáte na mrazy a bojíte se účtů za vytápění domu?

redakce