INSPIRACE

Letos nás čeká El Niňo – velmi tuhá zima!

El Niňo je pravidelně se opakující meteorologický jev, který jednou za tři až sedm let přináší výrazné změny počasí. Bohužel hlavně ochlazení. Ochlazení nebude jen otázkou jedné zimy, ale až dvou let. Původně tento jev zpozorovali rybáři v Jižní Americe, odkud pochází pojmenování El Niňo Jesus (Ježíšek), ale významně ovlivní i počasí v Evropě, tedy i u nás. V Pacifiku kolem rovníku se najednou shromáždí velké množství teplé vody, v Austrálii budou vyvolány ničivé záplavy, do Evropy přijdou silné mrazy a Spojené státy zasáhne sněhová kalamita. Vzpomínáte na extrémní zimu roku 2010. Bude se opakovat

Připravte se na El Niňo! Varuje i Světová meteorologická organizace

Světová meteorologická organizace tvrdí, že El Niňo přijde už letos a vydrží možná až do příští zimy. Pravděpodobnost El Niňo v tomto termínu je 80%, což se v oblasti dlouhodobé předpovědi počasí blíží jistotě. Generální tajemník WMO Michel Jarraud přímo říká: „Jsme vůči tomuto jevu stále zranitelní, ale můžeme se chránit, když se dobře připravíme“.

 

 Nenechte se zaskočit a buďte připraveni

Prvním krokem by měl být nákup teplého oblečení, které nás uchrání před krutými venkovními mrazy. Chránit bychom ale neměli jen sebe, ale i své domovy. Ideálním teplým kabátem pro rodinné domy je zateplení Pořiďte tedy svému domu na zimu ten správný kabát. Příchod zimy nebude trvat dlouho. Jak dům teple obléci za tak krátkou dobu? Na zateplení fasády a výměnu oken je už pozdě. Ideálním řešením je v tomto případě zateplení půdy domu systémem MAGMARELAX®.

MAGMARELAX® je ideálním řešením

Minerální izolace MAGMARELAX® se vyrábí z vyvřelé horniny, ze které vytažením jemňoučkých vláken vzniká minerální vata. Tento materiál disponuje skvělými vlastnostmi. Především nesléhá, dokonale tepelně izoluje a výborně odolává vlhkosti i plísním, nehoří, hlodavci si na něm nepochutnají a tlumí hluk. To vše se zárukou velmi dlouhé životnosti.

 

Za několik hodin je hotovo

Aplikace se provádí foukáním do půdních meziprostor nebo dutin. Nafoukáním izolace se utěsní i ty nejmenší skuliny a otvory. Zateplení je velmi jednoduché. V nákladním voze je umístěn speciální přístroj, ze kterého se hadicí žene materiál do izolovaného prostoru. To vše za běžného provozu domácnosti. Není ani třeba příliš vyklízet půdu. Pracovníci nenadělají nepořádek a jsou s prací hotovi během několika hodin. Pokud nemáte k dispozici na půdě připravenou dutinu, lze na půdě položit novou pevnou a rovnou podlahu z OSB desek – Stropní systém MAGMARELAX®.

Zateplení stropu je nejrychlejším, nejefektivnějším a nejlevnějším řešením zateplení. Nejlépe nás ochrání před třeskutými mrazy. Navíc ušetří až 30% nákladů na otop. Zkuste ověřenou kvalitu – Systém MAGMARELAX®. Může se použít u všech typů střech. Rozdíl teplot v obytných místnostech ucítíte hned po zateplení, a to průměrně o 5 stupňů. Pomozte životnímu prostředí tím, že budete méně topit!

 

Čím dříve se rozhodnete, tím dříve začnete šetřit

Důležité je také říci, že celá realizace není pro rozpočet domácností položkou, která by znamenala finanční kolaps. Náklady jsou v řádu několika desítek tisíc korun, podle velikosti domu. Návratnost nepřekročí pět let! Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte technicko-odborného poradce. Projde s vámi dům, zdarma zhodnotí stav izolace a navrhne optimální řešení. Samotnou realizaci můžete očekávat do 14dnů. Systém MAGMARELAX® vám snadno a levně vyřeší nastávající výdaje za topení.

Více informací o všech možnostech zateplení minerální izolací MAGMARELAX®  najdete na www.magmarelax.cz/akce nebo telefonu 800 100 533

Související příspěvky

Netradiční kolekce dětského nábytku Butterfly vás okouzlí svou veselostí

redakce

Doporučujeme: Řada manažerského nábytku Maya Due

redakce

Jsou utěsněné domy dobré pro naše zdraví?

redakce