DŮM

Krásná koupelna potřebuje i krásný radiátor

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Mezi základní vybavení každé koupelny se bezpochyby řadí koupelnové radiátory (žebříky). Každý z nás, když vybírá radiátor do koupelny se soustředí nejen na cenu, ale důležitý je také design a praktická funkce zařízení. Dobře zvolený vzhled radiátoru může celou koupelnu výrazně zkrášlit.

Žebříky dokáží více, než jen vytápět místnost

Radiátor musí v koupelně být univerzálním výrobkem, který dokáže více funkcí. Výborně slouží při předehřívání nebo dosušování županů a ručníků. Velké ručníky a župany, které na svém žebříku nebudete moci sušit můžete bez obav pověsit na úchyty a madla od společnosti Laurens. Moderní madla a držadla na ručníky se instalují přímo na koupelnové radiátory a dokáží kvalitně usušit vše, co na ně pověsíte. Moderní a lehký design těchto doplňků nijak neruší vzhled radiátoru, naopak je okrasou radiátoru a jeho designu. Madla Laurens jsou vyrobena pouze z robustních kovových částí.

          

Radiátory jsou v moderních koupelnách i designovým doplňkem

Hledáte do své moderně vybavené koupelny specifický radiátor a stále nemůžete najít ten pravý? Stačí navštívit stránky www.laurens.cz. Zde naleznete přehledně rozdělený velký výběr žebříkových radiátorů s velmi moderními designy jako např. model Black Mamba, Retro Bagno nebo Flash. Většinu radiátorů v základních odstínech je skladem, což snižuje dodací dobu na minimum. Potřebujete atypický rozměr koupelnového radiátoru, který by zapadl přesně do Vaší koupelny? Firma Laurens zajistí individuální návrh a výrobu prakticky každého koupelnového radiátoru tak, aby vyhovoval na míru Vaší koupelně.

          

 

Více informací a kompletní nabídku koupelnových radiátorů Laurens naleznete na www.laurens.cz.

Související příspěvky

Automatické krby na pelety i dřevo od specialistů ecoflame.cz

redakce

Poler pike mon posel

redakce

Inteligentní bydlení s inteligentním systémem Tecomat Foxtrot

redakce