TIPY

Jak probíhá úprava pitné vody?

V každé oblasti České republiky je pitná voda jedinečná, a proto je velice důležitý individuální přístup. Pokud vám kohoutková voda prostě nechutná, například v ní cítíte příliš mnoho chlóru, je možné s tím něco udělat. Stačí se obrátit na odbornou společnost, která provádí úpravu pitné vody a navrhne řešení přímo na míru.

V daném segmentu působí společnost G-Servis Praha spol. s r.o., která používá propracované technologie, a tím dokáže upravit pitnou vodu tak, aby vám vyhovovala po všech stránkách. Úprava pitné vody není jednoduchá, navíc se jedná o poměrně složitý proces, ovšem uvedený specialista má k dispozici moderní systémy.

Filtrace vody je základem úpravy pitné vody

V první řadě je nezbytné provést filtraci vody, čímž dojde k odstranění nerozpuštěných a dalších nežádoucích látek. Filtrace zbaví pitnou vodu železitého nádechu. Stejně tak se odstraňují i arzen, uran a další sorpční materiály.

V rámci úpravy pitné vody se v posledních letech stále častěji používají membránové procesy, a to hned z několika hlavních důvodů. Separují se látky za pomoci mnoha propustných přepážek. Co se týče konkrétních membránových procesů, nejčastěji se používají ultrafiltrace a reverzní osmóza.

Úprava pitné vody

Pitná voda se upravuje běžně, což je poslední stupeň hygienického zabezpečení, nicméně často se používají klasické postupy. Jestliže chcete nechat upravit vodu moderními metodami, G-Servis Praha spol. s r.o. vám je nabídne. V portfoliu služeb narazíte třeba na takzvanou mobilní úpravu pitné vody. Víte, co to znamená? Při mobilní úpravě máte k dispozici zdroj pitné vody například v případě, že dojde k poruše či havárii.

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na to, že společnost G-Servis Praha spol. s r.o. se zabývá úpravou vody pro rodinné domy, ale i obce či průmyslové objekty. Působí jak na tuzemském, tak i zahraničním trhu.

Související příspěvky

Revize plynového kotle je důležitá. Nenechávejte ji na poslední chvíli!

redakce

Co dělat, když na ucpaný záchod nepomůže ani těchto 5 rad

redakce

Zdravá voda je čistá voda

redakce