OSTATNÍ

POZOR – můžete vyhrát konzultaci s bytovým architektem!

 

Nejste spokojeni s vaším bydlením? Víte, že potřebuje změnit, předělat a vyladit? Potom je tu snadná pomoc. Můžete se zapojit do soutěže a vyhrát dvouhodinovou konzultaci s renomovaným bytovým designérem z architektonické kanceláře KYZLINK architects & interior. Architekt přijede k vám domů a pomůže vám vyřešit všechny problémy, které vás trápí. Poradí, co je možné dělat a jak. Navíc vám připraví půdorys a vizualizace místnosti! Jak se do soutěže zapojit?

 

Kdo může soutěžit?              

Do soutěže o dvouhodinovou konzultaci bude zařazen každý, do kdo přes facebook odpoví na dvě soutěžní otázky. Nutné je také vyplnit základní kontaktní údaje a potvrdit souhlas s pravidly soutěže.

 

Kdo se stane výhercem? 

Je to jednoduché. Výhercem se stane ten, kdo nejzajímavějším způsobem odpoví na otázku č.2. Nejlepší odpověď vybere nezávislá porota.

 

Co obnáší výhra?

Výherce získá dvouhodinovou konzultaci a současně také architektonický návrh od renomovaného designéra. Návrh bude tvořit půdorys a tři vizualizace vybrané místnosti.

 

KDO JE KYZLINK architects & interior?

Společnost již od roku 1995 vytváří originální architekturu a interiérový design, a to v souladu s nejlepšími myšlenkami minimalismu a funkcionalismu. Každý klient je vnímám jako individuální osobnost. Při vytváření návrhů jsou vždy maximálně respektovány přání a potřeby klienta. Společnost má své kanceláře v Praze a v Brně. Na obou místech najdete profesionální designéry a architekty. Společnost nabízí úplné řešení, od vypracování základní koncepce návrhu až po její realizaci. Pro klienta hledáme to nejlepší možné řešení z hlediska designu, použití materiálů, ekonomiky a jeho osobních potřeb a možností.

KYZLINK architects & interior, Porážka 2, Brno//Radlická 1c, Praha (od 1.4. Rytířská 6) 

Soutěž  bude ukončena 11.5. 2014.

Více se dozvíte na www.kyzlink.com

 

Související příspěvky

Akros.cz – komplexní nerezový spojovací i hutní materiál

redakce

Terrace Massive – s těmito flexibilními a masivními deskami nebudou zábranou ani zaoblené terasy

redakce

Provádíte nebo plánujete výměnu oken nebo je již máte a rosí se vám?

redakce