TIPY

Pryč s bolestí krku po probuzení!

Spánek patří k nejdůležitějším částem regenerace každý den. Kvalita spánku výrazně ovlivňuje výkonnost a nasazení po celý druhý den. Kvalitu spánku ovlivňuje mnoho faktorů a velmi častý jev po probuzení je bolest krku. Pokud se i vy ráno budíte se silnými bolestmi za krkem, jedná se o velmi omezující skutečnost. Celý problém je zaviněn špatnou polohou hlavy při spánku. Naštěstí lze tento problém snadno vyřešit.

 

Příčinou je špatný polštář

Mnozí z nás si myslí, že pro kvalitu spánku jsou rozhodující zejména rošty v posteli a matrace. Samozřejmě, že tyto druhy vybavení postele ke kvalitnímu a bezbolestnému spánku také napomáhají, ale rozhodně nejsou jedinými. Bolesti krku nejsou většinou způsobeny matrací ani roštem, ale špatným polštářem. Většina polštářů totiž nedokáže držet ve spánku hlavu a krk v takové poloze, která by byla pro tělo přirozená. Hlava je buďto příliš zakloněná nebo vysoko.

 

Anatomické polštáře jsou ideálním řešením

Správnou polohu držení hlavy již moderní polštáře dokáží hravě zajistit. Musíte ovšem vybrat ty správné. Pro odstranění bolesti hlavy, krku a šíje jsou určeny anatomické polštáře. Nejlepších výsledků dosahují pomocí náplně – líné pěny. Ta dokáže při spánku opravdové zázraky a pomáhat od bolesti krku dokáže již za jediný den.

 

Nabídka je široká! Stačí si jen vybrat!

Samozřejmě, že i sortiment anatomických polštářů je pestrý a bohatý. V nabídce můžete najít polštáře různých druhů, rozměrů i tvarů. Musíte ovšem hledat u specializovaných prodejců. Na našem trhu je v oblasti nabídky anatomických polštářů profesionálem společnost MP Zdravý spánek.

Přesvědčte se sami a vyberte si opravdu zdravý polštář na www.mpzdravyspanek.cz.

 

Související příspěvky

Moderní krby do každé domácnosti

redakce

Kancelářský nábytek nemusí stát jmění, nakupte ho v bazaru

redakce

Stěrkové podlahy jsou skvělým řešením pro velké provozy i domácnosti

redakce