INSPIRACE

Užijte si relaxaci s nádechem romantiky

 

V ložnici prožijeme celou jednu třetinu svého života, a proto bychom ji měli zařídit tak, abychom se v ní cítili maximálně pohodlně. Je to přece naše relaxační místnost! Vhodně zvolená místnost pro ložnici je základem kvalitního spánku. Ano, je to tak. Ložnice by měla být prosvětlená, dobře odvětrávaná a v neposlední řadě i klidná, je vhodné vybrat tedy pokoj, který bude mít okna a nebude sousedit s rušnou místností ve Vašem bytě.

 

Dobře se vyspat chceme určitě všichni!

Po celodenním shonu je obzvláště důležité mít příjemné místo, kam se můžeme vracet a nabrat síly na další den. Dobře se vyspat chceme určitě všichni! Odpočinek nás dobijí a pomáhá nám nabrat energii na další den. Nemálo výzkumů potvrdilo, že čím spokojenější jste s ložnicí a jejím zařízením, tím lépe a déle se Vám spí.

Kromě samotného zařízení jsou též důležité barvy, které v místnosti použijete.

  • Žlutá – harmonická, veselá, uvolňující a zesvětlující
  • Oranžová – hodí se do tmavé místnosti, kterou proteplí a rozjasní
  • Hnědá – vyjadřuje pocit bezpečí a odstraňuje stres
  • Modrá – uklidňuje a osvěžuje. Světlejší odstín modré Vám dokonce zvětší prostor.
  • Zelená – barva klidu, naděje a rovnováhy
  • Bílá – barva čistoty, pořádku a neutrality. Spolu s dalšími světlými barvami vytváří dojem většího prostoru v místnosti.

Studená barva výmalby (například šedomodrá) Vám prostor ochladí. Naopak teplá žlutooranžová ložnici prohřeje. Proto se doporučuje vymalovat ložnici orientovanou na sever žlutě, je-li orientovaná na jih, zvolte spíše studené barvy jako je modrá nebo zelenkavá.

 

 

Ložnice s nádechem romantiky

Nábytek do ložnice by měl být vždy vzdušný a zároveň by měl mít hodně úložného prostoru. Toto vše splňuje kolekce PARIS, kterou můžete vybavit celou ložnici v bílé barvě v romantickém stylu. Jedná se o výrobu předního dánského výrobce TVILUM, který vyrábí nábytek zcela ekologicky a všechny jeho výrobky jsou testovány na bezpečnost.

    

    

Jedná se o modulovou kolekci, která se skládá ze skříněk, šatních skříní, komod, nočních stolků a postelí. Díky tomu si můžete seskládat svou ložnici tak, jak zrovna Vám to bude nejlépe vyhovovat. Zapojte fantazii a s kolekcí PARIS zařídíte opravdu krásnou ložnici, která Vám zajistí nezapomenutelné chvíle klidu a relaxace.

Tato kolekce je vyrobena z dřevotřískových desek tloušťky 18 mm v bílé barvě. Horní a spodní díl je doplněn atraktivním panelem, který dodává tomuto nábytku punc exkluzivity. Úchyty jsou jednobodové rustikálního vzhledu a jsou kovové, taktéž i pojezdy zásuvek a panty skříněk jsou vyrobeny z kvalitní oceli. Široký výběr skříní pro uložení Vašeho oblečení, můžete si vybrat z dvou, tří a čtyřdveřových. V této kolekci najdete i spoustu praktických komod, kde si můžete vybrat vysoké nebo široké, s pěti zásuvkami nebo dokonce s osmi, tak jak Vám to bude nejlépe vyhovovat. Noční stolky by neměly určitě chybět, na výběr máte dokonce ze dvou typů. A to nejdůležitější v ložnici je samozřejmě postel, můžete se rozhodnout pro manželskou širokou 160 cm nebo dokonce 180 cm. V nabídce je i lůžko široké 90cm, pro Vás, kteří chcete mít svou postýlku sami pro sebe.  

PARIS je pro každého, kdo preferuje romantickou kolekci nábytku.

 

Související příspěvky

5 kroků, jak postupovat při výběru kuchyně

redakce

Rekonstrukce bytu může být procházka rájem!

redakce

Šicí stroje AEG jako ideální volba pro domácí šití! Prosím, seznamte se…

redakce