INSPIRACE

Vybíráme osvětlení do koupelny

Koupelna je místo, které je poměrně náročné na osvětlení. Světlo v koupelně by nemělo být příliš ostré, ale zároveň by mělo dokonale osvětlit každý kout. Osvětlit je nutné celou místnost a některé její části více. Důležité je například osvětlení u zrcadla. Osvětlení v koupelně musí být maximálně bezpečné a mělo by být i odolné proti vlhkosti. Přinášíme vám hned několik tipů na vysoce funkční a zároveň designová koupelnová svítidla.

       

     

Zajímavým příkladem je Koupelnové svítidlo 32207/11/16, které se připevňuje na zeď. Pochází z dílny značky Philips. Toto svítidlo má úsporný zdroj světla. Dobrou volbou je i Stropní svítidlo 7039-23CC od Searchlight, jehož design zvyšuje použití opálového skla.

 

Praktické osvětlení v moderním designu

Vyznavače moderního designu jistě potěší Koupelnové svítidlo 34203/17/16 od společnosti Philips, které je vyrobeno z kovu a plastu. Umisťuje se na stěnu a jeho výhodou je i zvýšená odolnost nejen proti vlhkosti ale i proti prachu. Do koupelny se také skvěle hodí osvětlené zrcadlové sklo v podobě koupelnového svítidla 3227 od Searchlight. Dámy potom jistě potěší Koupelnové svítidlo CATENA Vanity. Jedná se totiž o toaletní zrcadlo na designovém chromovém držáku, které má zabudovanou zářivku pod matným sklem.

V současné době je možné pořídit osvětlení do kouleny v mnoha rozmanitých designech. Důkazem toho je nabídka, kterou najdete na www.rajsvitidel.cz . Vybírat zde totiž můžete designové koupelnové osvětlení od různých výrobců. Těšit se můžete také na příjemné ceny.

 

Související příspěvky

Sare maki loki

redakce

Vánoční dárek, který má říz!

redakce

Hledáte zajímavé a moderní osvětlení do interiéru? Poradíme, mezi kterými vybírat

redakce