DŮM

Jak se zbavit vlhnutí rodinných domů?

Vlhnutí rodinných domů má ve většině případů jednu základní příčinu. Tou příčinou je nedostatečné větrání objektu. Větrání okny mnohdy nestačí a hlavně v zimě znamená větrání okny ztrátu peněz za vytápění. Pokud místnosti v domě dostatečně nevětrají, vlhkost se hromadí. Následky nashromážděné vlhkosti známe všichni – zápach, mokro a hlavně plísně. Jak se jich zbavit?

 

Máte dvě možnosti!

Zajistit odvětrání rodinných domů můžete dvěma možnostmi. První z nich je instalace vzduchotechniky. Ta je nákladná již při pořízení a je také nákladná na provoz. Pořízení klimatizace je velkým zásahem do rozpočtu a finančně vás bude zatěžovat stále. Další možností je instalace ventilačních turbín. Ventilační turbíny dokáží odvětrat rodinný dům velmi kvalitně. Navíc budete mít pouze jeden jediný výdaj. Jediný výdaj při koupi ventilačních turbín je jejich nákup, pak už turbíny dokáží pracovat zcela zdarma. Zejména pokud se rozhodnete pro ventilační turbíny pro rodinné domy od společnosti Tauris Plus.

 

 

Odvětrat lze každou místnost v domě

Společnost Tauris Plus svým zákazníkům nabízí vysoce kvalitní druhy turbín. Sortiment tvoří ventilační turbíny VIV a Lomanco. Jedná se o velmi kvalitní a spolehlivé druhy ventilačních turbín, které dokáží odvětrat každou místnost v rodinném domě. Mohou být využity pro odvětrání koupelen, WC, kuchyní, technických místností a ve všech ostatních místnostech, ve kterých budete chtít zabránit tvoření vlhkosti. Instalace je možná na všechny typy střech i pro různé druhy střešních krytin. Při kontaktování společnosti vám bude vytvořen návrh správného odvětrání vašeho domu. Provoz turbín zajišťuje pouze vítr. Je tedy zcela zdarma.

Více se můžete dozvědět na www.taurisplus.cz.

 

 

Související příspěvky

České ručičky aneb patenty českých firem, které zlepšují naše bydlení i kvalitu života

redakce

Kuchyňa musí aj niečo vydržať

redakce

Rodinné domy Štěrboholy nabídnou moderní bydlení v lukrativní lokalitě

redakce