DŮM

Zajíždí se vám do garáže pohodlně?

Zajistit pohodlný vjezd do garáže je jednou ze základních funkcí každých garážových vrat. V dnešní době jsou právě na pohodlí kladeny vysoké nároky v každém odvětví. Garážová vrata samozřejmě nejsou výjimkou. Každý výrobce garážových vrat v dnešní době musí zajistit vysokou bezpečnost a snadné otevírání garážových vrat.

 

Společnost Hormann zajišťuje tyto vlastnosti vrat již 75 let

Společnost Hormann patří mezi přední evropské výrobce garážových vrat. Na trhu působí již 75 let a vždy se snaží u svých výrobků dosáhnout dokonalosti. Je jedno, zda se jedná o sekční vrata Hormann, výklopná vrata, rolovací vrata, boční sekční vrata nebo průmyslová vrata. Společnost Hormann má všechny tyto modely v nabídce. Garážová vrata Hormann se vždy snažila naplno uspokojit potřeby zákazníků. Pokud je v dnešní době kladen velký nárok na pohodlí, vrata Hormann vyhovují dnešním trendům. a co víc. Garážová vrata Hormann tyto trendy udávají.

 

S motorem jde všechno snadněji

Určitě znáte ten pocit, když přijedete před vrata své garáže, venku prší a vy musíte vystoupit z auta do deště a jít manuálně otevřít vrata. To už absolvovat nemusíte. Pokud budete nakupovat vrata Hormann u autorizovaného prodejce, dostanete na výběr i velké množství pohonů pro garážová vrata i s dálkovým ovládáním. Společnost altoma mezi takové prodejce patří. Dokonce byla dvakrát jmenována „prodejcem roku Hormann“. Moderní pohony k vratům Hormann v nabídce Altomy dokáží otevřít vrata mnohem rychleji než jste byli zvyklí to vše zvládnete v suchu a pohodlí z domova nebo za volantem. Stačí jen stisknout tlačítko. Pro vás bude otevírání s moderními pohony jednoduché. Pro zloděje naopak složité. S automatickými vraty budou mít zloději minimální šanci na to, aby se dostali dovnitř.

 

Kompletní nabídku Hormann najdete na www.altoma.cz.

 

Související příspěvky

Moderní vzezření a styl – Studio for man

redakce

Topné kabely a rohože ECOFLOOR – to pravé řešení pro elektrické vytápění

redakce

5 věcí, které nesmí chybět na zahradě

redakce