DŮM

Schodiště by mělo ladit s podlahou v místnosti

Máte ve svém domě schodiště, které vede do patra nebo podkroví? Přemýšlíte, jakým materiálem schodiště obložit, aby ladilo s podlahou v dané místnosti? Materiálů a krytin, které se hodí na obložení, schodiště není mnoho. Materiálů, které mají vynikající užitné vlastnosti spojené s krásným designem je ještě méně. Ale ty které se dají využít, rozhodně stojí za zmínku. Vybírejte tak, aby schodiště ladilo i s podlahou. Na designu velmi záleží.

 

Jaký materiál zvolit

Mezi nejoblíbenější materiály na podlahy v místnostech se řadí dlažby a vinylové podlahy. Při využití na podlahy se na oba tyto druhy může využít i podlahové vytápění, které zajistí tepelný komfort. Na schodiště ale téměř ve všech případech topnou rohož využít nelze. Díky tomu se u využití dlažby na schodech vyskytuje problém s její chladností. Naopak jeden druh vinylových plovoucích podlah je na obložení schodů přímo stvořený. Jedná se o vinylovou podlahu Thermofix.

 

 

Thermofix na schodech? Rozhodně ano!

Vinylová podlaha Thermofix pochází z dílny české společnosti Fatra a jedná se o moderní podlahovou krytinu s mnoha unikátními vlastnostmi. Jednou z nich je i možnost využití na obložení schodů, kterou nabízí pouze minimální procento podlahových krytin. Jejími největšími výhodami při obložení schodiště jsou protiskluzové vlastnosti a dobrý teplotní vjem. Díky tomu nebude vaše schodiště chladné a bude dokonale bezpečné. S vinylovou podlahou Thermofix můžete mít vysoce kvalitní podlahový materiál v místnosti i na schodišti.

 

 

Kompletní informace a vzory naleznete na www.fatrafloor.cz. Vyzkoušet si zde můžete také virtuální návrhář podlah, který vám bude nápomocný při výběru vhodného vzoru.

Související příspěvky

Porazte i nejodvrácenější stranu stěhování!

redakce

Krásná koupelna potřebuje i krásný radiátor

redakce

Altoma nabízí vysoce kvalitní garážová vrata

redakce