BYT

Okolí dřezu může být bez plísní

Také vás v kuchyni trápí, že máte hezkou pracovní desku, hezký dřez, ale v místech dosedání dřezu se tvoří plísně a stále se tam dostává voda? Dřezy totiž nikdy nebudou doléhat přímo na desku a vždy vznikne mezera pro průchod vody. I když výrobci osazují dřezy dorazovými těsněními a doporučují také následně využít silikon, voda si vždy cestu najde. Už za pár měsíců můžete silikon měnit, protože bude černat a bude velmi nevzhledný. Existuje ovšem účinné řešení.

 

Umělý kámen dokáže vytvořit pracovní desku beze spár

Dokážete si přestavit, že budete mít v domácnosti pracovní desku, na které by nebyly žádné spáry ani napojení? Chtěli byste pracovní desku, na které nebudou žádná riziková místa pro vznik plísní nebo hromadění špíny, jako například napojení v rozích nebo pod dřezy. Nyní si můžete nechat vyrobit pracovní desku z jednoho jediného kusu, včetně dřezu. Kuchyňské desky z umělého kamene tuto možnost opravdu nabízí. Navíc se jedná o vysoce odolný materiál, který svými přednostmi mnohanásobně předčí vlastnosti dřevotřísku. Navíc je krásný na pohled a snadno se udržuje.

 

Duolit s.r.o. přesně takové pracovní desky umí

Společnost Duolit s.r.o. je jedním z mála certifikovaných zpracovatelů umělého kamene u nás. Pro svou výrobu využívají umělý kámen HI-Macs a Corian. Oba druhy umělého kamene patří k nejlepším. stejně kvalitní je také výroba z těchto materiálů, kterou zajišťuje právě Duolit s.r.o. Díky velké technologické vyspělosti této společnosti může být umělý kámen libovolně tvarován do mnoha různých podob i velikostí. Stačí si vybrat nebo můžete využít odborného poradenství bytového architekta společnosti Duolit, který má s umělým kamenem a jeho zařazením do domácností velké zkušenosti.

Kompletní nabídku naleznete na www.duolit.cz.

 

Související příspěvky

Jak založit trávník

redakce

Moderní kuchyně si zaslouží moderní materiály

redakce

Malování bytu nemusí být noční můrou

redakce