OSTATNÍ

Každý prostor může být vyhřívaný

Už za pár měsíců opět začneme řešit situaci, jak dodat našemu domu správný tepelný komfort. V letních měsících tuto situaci řešit nemusíme, ale brzy už přijde čas. Vytápění obytných prostor v domácnostech máme většinou všichni zajištěné různými metodami. Ale co ostatní, neobývané prostory. Ty by si přece také zasloužily teplo. Zvláště, pokud se jedná o garáže, dílny nebo i zimní zahrady.

 

Jak a čím správně vytápět tyto místnosti

Pokud máte u rodinného domu dílnu nebo garáž, jistě byste tam chtěli pracovat nejen od jara do podzimu, ale celoročně. Ženy by si také chtěli užít teplého ovzduší v zimních zahradách, i když je venku zima. Do těchto prostor tedy musí být instalováno dodatečné zařízení na vyhřívání. Nejlépe od prodejce, který v tomto oboru má dostatečné zkušenosti a dokáže dodat tepelný komfort například i velkým skladům nebo výrobním halám. Mezi takové prodejce se řadí i infracomfort.sk. Zde najdete teplovzdušné agregáty mnoha velikostí na různá paliva.

 

Najdete zde elektrické panely

Výkonné elektrické vyhřívání může být poskytnuto téměř do všech prostor. Ať už se jedná o komerční nebo soukromé. Nabídku tvoří vysoce kvalitní elektrické panely, které nehlučí a jsou absolutně bezpečné. Úspora energie tvoří 25-50%. Instalace se provádí u stropu místnosti a díky plně izolované zadní části téměř nedochází k tepelným ztrátám. Může být využito v suchém i mokrém prostředí. Tento typ elektrického vytápění se už osvědčil v kostelech, ale také i v kravských dojírnách. Jeho využití je opravdu široké.

 

Nechybí ani plynové infrazářiče

Samozřejmě, že nabídku netvoří pouze elektrické vyhřívaní, ale najdete zde také profesionální plynové infrazářiče. Opět můžete vybírat z mnoha velikostí a výkonů. Každý druh najde odlišné využití. Plynové infrazářiče od infracomfort.sk najdete zde.

 

 

Související příspěvky

Mobilní klimatizace přinášejí řadu výhod

redakce

Se společností Trachea můžete kompletně změnit styl svého bydlení

redakce

Udeřte hřebíky na hlavičku – obrazně i prakticky

redakce