BYT

Snadný a rychlý pronájem bytů v Plzni

Bydlet ve vlastním nebo jít do pronájmu? Otázka, kterou lidé řeší nejednou v životě. Pronájem bytů může být odpovědí i pro nerozhodné. Nájemní bydlení je dostupnější, jak cenou tak nabídkou, a nepřináší s sebou tolik závazků jako pořízení vlastního bytu nebo domu. Může to být ale krok do neznáma a tak se při hledání pronájmu hodí někdo, na koho se můžete v každé situaci stoprocentně spolehnout. Realitní kancelář Pubec nabízí pronájem bytů v Plzni a okolí včetně kompletním realitních služeb.

 

Hledáte byt v Plzni k pronájmu? Projděte si online katalog realitky

Plzeň je skvělé místo k bydlení. Najdete tu vše, co by nemělo v krajském městě chybět. Navíc zde není nouze ani o pracovní místa, a tak jsou klienti hledající byt k pronájmu právě v Plzni velmi rozmanití. Do Plzně se stěhují lidé za prací, studiem, komfortem i rodinným životem. Jaký je váš důvod? Na webu realitní kanceláře Pubec najdete vždy aktuální nabídku bytů  k pronájmu. Ať už chcete bydlet v centru nebo na předměstí v bytu či domě máme pro vás vhodnou nabídku. Že vás v katalogu nic nezaujalo? Neházejte flintu do žita a kontaktujte přímo realitní makléře kanceláře Pubec. V Plzni bytů k pronájmu stále dostatek, a tak určitě společně najdete vhodný byt i pro vás!

 

Jaké byty čekají v aktuální nabídce? Pronájem bytů Plzeň

Krásnou lokalitou nejen pro rodinné bydlení je Doubravka. Pokud to chcete mít jen kousek do přírody a zároveň být za 10 min v centru, je to skvělá volba právě pro vás. V současné době je v lokalitě k dispozici byt 3+1 i s garáží za 11 500 Kč měsíčně. Chcete-li být přece jen o něco blíže městskému ruchu, zaujmout by vás mohl prostorný mezonetový byt přímo v centru. 3+1 za 12000 Kč měsíčně se jistě v nabídce dlouho neohřeje. Lokalita i dispozice jsou navíc více než lákavé. Volné byty k pronájmu najdete ale i na Slovanech nebo na Borech. A pokud chcete bydlet trochu dál od města, mohl by vás zaujmout velký byt v rodinné vile v Újezdě do Plzně. Za 15000 Kč měsíčně získáte rodinný byt a klidné prostředí a stále budete v dosahu městské MHD a tak i služeb, které Plzeň nabízí.

Související příspěvky

Jak vybrat správný design podlahy? Rozhodně se nebojte experimentovat!

redakce

Máte velké obavy, že výdaje na vytápění budou ještě vyšší, než tomu bylo vloni?

redakce

Miniseriál – Nový dům krok za krokem díl. 2 (Podmínky pro výstavbu rodinného domu)

redakce