TIPY

Správný výběr realitní kanceláře

Výběr realitní kanceláře je důležitý. Stane se totiž vaším partnerem, na kterého se můžete po celou dobu obchodu absolutně spoléhat a důvěřovat mu. Při prodeji nemovitosti je navíc nutné inzerovat pouze v rámci jedné realitní kanceláře. Jistě tedy chcete mít jistotu, že se o vás kancelář dobře postará. Realitní kancelář Plzeň, která se stará o pronájem bytů, prodej bytů, domů a dalších nemovitostí, je kancelář, na kterou spolehnutí rozhodně je. Co dělá z realitní kanceláře Plzeň dobrý příklad a proč si ji vybrat jako partnera, ať už hledáte nemovitost ke koupi či pronájmu, nebo naopak chcete nemovitost prodat či pronajmout?

 

Lidský přístup a srdce realitního makléře

Pokud s vámi v realitní kanceláři už od začátku jednají hrubě, dostatečně se vám nevěnují, nereflektují vaše dotazy, běžte raději o dům dál. Pokud makléř nerozumí lidem, nemůže vám pomoci koupit ani prodat. Dobrou realitní kancelář poznáte na první dobrou. Otevřený a lidský přístup ke klientům je pro ni totiž samozřejmostí a trpělivost a vstřícnost jim rozhodně není cizí.

 

Na nic si nehrají a nic před vámi netají

Při obchodování s nemovitostmi je třeba udržovat férovou hru. Pokud váš makléř mlží, podává vám nepřesné informace, spekuluje nebo často mění názor, dejte si pozor. Renomovaná realitní kancelář takové chování rozhodně nepěstuje a svým klientům vždy říká vše na rovinu a bez háčků. Smlouvy jsou čitelné a v případě neporozumění je není problém v klidu znovu projít a vysvětlit si jednotlivé body. Cenu vždy říkáme na rovinu a nevymýšlíme si nesmyslné vějičky. Naším cílem je dobrý obchod a spokojený klient.

 

Reference a zkušenosti na prvním místě

Vyberte si realitní kancelář, která je v lokalitě zavedená a lze si na ní najít na sobě nezávislé reference. Nedejte ale na babské klevety a opravdu se dobře informujte. Vždy je lepší sáhnout po zavedené lokální realitce, která zná místní trh a ví, jak to u nich chodí. V Plzni je takovou realitní kanceláří právě Pubec, který se stará o prodej a pronájem nemovitostí v celém Plzeňském kraji.

 

Služby na víc jsou značkou kvality

Jen dobře zavedená a úspěšná realitní kancelář si může nabízet doplňkové služby. Hypoteční poradenství není rozhodně samozřejmostí, stejně jako další služby, které můžete jako klient potřebovat. Najděte si partnera, který vám dokáže naslouchat a být oporou ve všech směrech. Realitní kancelář Plzeň takovým partnerem je.

Související příspěvky

Jaký domácí mazlíček je vám souzený?

redakce

PÄŤ ŠIKOVNÝCH KROKOV PRI VÝBERE ODSÁVAČA PÁR

redakce

Pro spánek jako v bavlnce

redakce