ZAHRADA

Kamenná dlažba

Jste-li milovníky přírodních materiálů, pak je pro vás připravena zajímavá nabídka venkovní a vnitřní dlažby od kamenictví Pražský kámen s.r.o. Kamenná venkovní dlažba je ozdobou kteréhokoli exteriéru i interiéru. Výběr samotné dlažby nemusí být úplně tak jednoduchý.

Jednak kamenné dlažbě konkuruje stále více materiálů, včetně těch umělých. A připusťme si, pokud nejsme odborníky,že můžeme tápat při tomto výběru. Pokud však již sáhneme po kamenném materiálu, je nejprve nutné zvolit správný typ. Klasikou v tomto odvětví bývá žula. Tu známe z mnoha náměstí, v podobě dlažebních kostek, to pokud jde o tu venkovní. Ale na dlažbu do exteriéru se velmi dobře hodí i další materiály. Vhodným matriálem je pískovec, křemenec nebo rula – tedy nerost ze skupiny přeměněných hornin. Můžete to vidět v nabídce, přímo na stránkách v kategorii kamenná dlažba.

V interiéru je kámen také velice žádaný, a tak je zde nabídka také velmi zajímavá. Již jen různé druhy žuly hrají doslova všemi barvami a interiér domu či bytu skutečně ozdobí. A některé se mohou oprávněně nazývat luxusním zbožím. Pokud jde o dlažbu do interiéru, pak se nesmí zapomínat ani na mramor, který je známý svým luxusem, nejen z doby starověkého Říma.

Dlažbu z kamene si můžete nechat položit jak do haly, koupelny, ale také do kuchyně. Aby to vše bylo optimální, můžeme vám i poradit. Na stránkách proto najdete i možnost on-line a osobní konzultace.  

Na závěr nechme na chvíli stranou dlažbu. Kamenné výrobky, které stojí za to posoudit jsou také obklady, opět může jít jak o interiér, tak i exteriér. Navíc kuchyňské pracovní desky ze žuly nebo mramoru obohatí vaši kuchyni a zároveň poskytnou praktický pracovní prostor v této místnosti. A pokud se pomalu chystáte na grilování, pak pečící kámen u nás také najdete.

Související příspěvky

Zahradní jezírka pro opravdový odpočinek

redakce

Přírodní dřevo! Ještě stále ideální materiál pro realizace teras!

redakce

Teakový zahradní nábytek: Venku vydrží celoročně!

redakce