FINANCOVÁNÍ

Výhodná hypotéka je s GEPARD FINANCE dostupná pro každého!

Zařizování hypotéky vyžaduje mnoho úsilí a hlavně času. Mnoho lidí proto chybně volí první možnost hypotéky, která jim je nabídnuta. Sami se tak připravují a možnost výhodnějšího úvěru, který by jim mohl ušetřit peníze. Pokud nechcete patřit do této kategorie a chcete získat pro vás nejvýhodnější hypotéku, měly by vás zajímat služby společnosti GEPARD FINANCE.

 

Profesionální pomoc s hypotékou se vyplatí!

Zařizování hypotéky nemusí být pro vás noční můra. Můžete si totiž nechat pomoci od profesionálů. Zajímavou nabídku přináší společnost GEPARD FINANCE, která na českém trhu s nemovitostmi působí již více než deset let. Společnost nabízí služby zkušených makléřů, kteří se specializují právě na vyřizování hypotečních úvěrů. Makléř z GEPARD FINANCE vám pomůže v celém procesu získání hypotéky. Nejdříve zjistí, jestli máte na hypotéku nárok a poté najde pro vás nejvýhodnější nabídku.

 

 

Služby spojené s vyřizováním hypotéky jsou zcela zdarma

Makléř po vašem odsouhlasí vám navíc vše v bance zařídí. Pomůže vám s veškerým papírováním, takže vy do banky nemusíte vůbec chodit. Makléř vám také zajistí veškeré potřebné dokumenty z katastru nemovitostí a může vám například zajistit i znalecký odhad nemovitosti a mnoho dalšího. Navíc pozor – společnost GEPARD FINANCE je členem Asociace hypotečních makléřů, takže poskytuje své služby zcela zdarma.

 

Hypotéka za výhodných podmínek

S GEPARD FINANCE budete mít jistotu, že získáte takové podmínky hypotéky,na které byste samostatně vůbec nedosáhli. Klientu společnosti v průměru ušetří 0,5 % na úrokové sazbě – u třímilionové hypotéky na 25 let to dělá 250.000 Kč!

Více informací najdete na www.gpf.cz

 

 

Související příspěvky

Bydlení si můžete vylepšit díky půjčce

redakce

Chcete mít opravdu dokonalé zateplení? Nezapomínejte na stropy!

redakce

Jak jsme díky Geprad Finance získali opravdu výhodnou hypotéku

redakce