BYT

Když povlečení, tak z bavlny! Proč?

Každý chce spát v pohodě a v klidu. Během spánku přece získáváme novou energii pro další den. Náš spánek ovlivňuje prostředí, ve kterém spíme a samozřejmě i to, v čem spíme – tedy peřiny a povlečení. Jestliže si chcete zajistit příjemné spaní, měli byste vsadit na povlečení, které je vyrobeno z bavlny. To má totiž hned několik výhod…

Klasika, která boduje

Povlečení vyrobené z bavlny patří mezi oblíbené stálice a není to jen pouhá náhoda. Bavlna totiž přináší hned několik vlastností, které povlečení vyrobené z jiného materiálu nabídnout nemůže. Povlečení z bavlny je v první řadě příjemné na dotek. Je měkké, takže pro tělo velmi příjemné. Bavlna je také savá tkanina, takže byste se pod povlečením neměli potit. Povlečení z bavlny je také současně prodyšné, takže případnou vlhkost odvádí. Bavlna je navíc velmi odolná, takže povlečení z tohoto materiálu vám může při správném zacházení vydržet krásné i několik let. Jedinou možnou nevýhodou tohoto materiálu je, že povlečení z bavlny je nutné po každém vyprání poctivě vyžehlit.

Variace barev pro každého

Zajímavou nabídku kvalitního bavlněného povlečení přináší společnost KVALITEX. Nabízí povlečení z jemné bavlny, které se vyrábí v České republice. V nabídce najdete celou řadu moderních povlečení s atraktivními desény. Velmi oblíbené je například povlečení s motivy kostky a také květin, které vypadá romantiky. V nabídce je i bavlněné povlečení s abstraktními nebo přírodními vzory a další. Vybírat můžete povlečení na jednolůžko nebo dvojlůžko.

Připraveny jsou navíc velice příjemné ceny.

Nabídku najdete na www.kvalitex.cz

Související příspěvky

Kožené soupravy – vysoký komfort a dlouhá životnost

redakce

Novinky v nabídce firmy Vopi – koberce nejen na schody

redakce

Jaký botník se hodí do vaší domácnosti?

redakce