INSPIRACE

Zrcadlové skříňky mají své místo v domácí koupelně a na pracovišti

Zařizování nového bytu s sebou přináší mnoho radosti, ale i starostí. Už máme vybavené pokoje, kuchyň, ba i předsíň nebo vstupní halu. Ovšem i toaleta a koupelna si zaslouží dostatek pozornosti. Přeci jenom se v těchto místech všichni členové domácnosti pohybují denně, dokonce se v nich mihnou i několikrát. Pobyt zde by měl být osvěžující a životadárný. Koupelnové textilie – předložky, ručníky, hadry na podlahu, žínky – jsou důležitými součástmi každé domácí koupelny a toalety. Ovšem i koupelnové skříňky by měly nalézt své uplatnění. Bez nich totiž nemůže být ranní očista a zkrášlování dokonalé.

 

Bez zrcadlové skříňky se moderní domácnost neobejde

Zrcadlo v koupelně se hodí dámám a slečnám k jejich rannímu zkrášlování, pánům – tatínkům a synkům – zase pro holení a úpravu sestřihu. Nezbytné mytí a sušení vlasů bez zrcadla také není úplně to pravé ořechové. Koupelnové skříňky jsou skvělým vynálezem, jenž v sobě spojuje více funkcí najednou. Pokud máte malou skříň pod umyvadlem, do které se vám vejdou pouze ručníky a osušky, měli byste nad pořízením praktické zrcadlové skříňky zauvažovat. Zrcadlo a umně schované poličky nahrazují vlastně dva kusy nábytku. Pod zrcadlem se ukrývá několik poliček, do nichž se pohodlně vejde hygiena celé rodiny i zkrášlovací pomůcky pro maminky a mladé dámy.

Nejenom domácnosti využívají koupelnové skříňky jako pěkný designový kousek, který sluší jejich koupelně. I muži a dámy, již musejí během výkonu svého povolání vypadat bezchybně, si rádi v zrcadlové skříňce schovají své kosmetické a hygienické potřeby pro úpravu vzhledu v průběhu dne. Nemusí se jednat pouze o kosmetické salony, i asistentky, administrativní pracovnice, barmanky a další pracovníci si rádi upraví svůj zevnějšek, aby v průběhu dne či během noci pokaždé vypadali skvěle, čerstvě a upraveně.

Související příspěvky

Svěží jarní povlečení od společnosti Matějovský je konečně tady!

redakce

Bez dokonale zařízené kuchyně se delikatesy prostě uvařit nedají

redakce

Čeho bychom se při zařizování interiéru měli vyvarovat?

redakce