INSPIRACE

Do krásné koupelny patří i krásný radiátor

Každý z nás má o vybavení koupelny odlišnou představu. Jedno máme ovšem všichni společné. Chceme se v naší koupelně cítit příjemně a pohodlně. Vždyť koupelna je místem pro relaxaci a uvolnění, a proto je potřeba se při jejím budování opravdu zamyslet. Mnohdy si vybíráme kvalitní vany, sprchové kouty, boxy a skříně, ale zapomínáme, že také topení musí ladit. Radiátor totiž může mít nejen praktický účel, ale může se stát i ozdobou koupelny.

 

Designový radiátor neztrácí nic na kvalitě

Mezi námi je obecně rozšířený mýtus, že výrobky s dokonalým designem jsou ochuzeny o praktické vlastnosti. V případě koupelnových radiátorů je to opravdu omyl! Společnost Laurens se soustředí na prodej designových radiátorů již velice dlouho a potvrzuje, že designově dokonalé radiátory na funkčnosti nic neztrácí. Právě naopak. Z široké nabídky designových radiátorů této společnosti si můžete vybrat vzhled, který dokonale zapadne do vzhledu vaší koupelny a můžete také vybírat model, který bude vyhovovat vašim potřebám.

 

Opravdu je z čeho vybírat

Designové radiátory mají možnost připojení na klasický uzavřený topný systém i na elektřinu. V případě připojení na topný systém můžete u drtivé většiny designových modelů také volit z různých druhů připojení. Vybírat můžete spodní, středové nebo boční připojení stejně jako u klasických modelů. Pokud nemáte možnost připojení na topný systém, můžete využít varianty připojení na elektřinu pomocí elektrické topné tyče.

Kompletní nabídku designových radiátorů naleznete na www.laurens.cz.

Související příspěvky

Trápil vás v letošní zimě plynový kotel? Nechte hned na jaře provést jeho revizi!

redakce

Běhouny aneb trendová dekorace posledních let

redakce

Najděte si vhodného řemeslníka ještě dnes

redakce