INSPIRACE

Fre-Pro: Zcela univerzální osvěžovač vzduchu

Potřebujete jeden osvěžovač, který můžete umístit kdekoli a stále bude báječně vonět? Zvolte gelovou závěsku.

Hang Tag jsou vonné gelové závěsy, které vypadají tak trochu jako harmonika složená z papíru. Mohou být umístěny nenápadně i na viditelné místo, protože se vyrábí podle vůně v několika příjemných barvách. Jejich použití je jednoduché a nenáročné, prostě je položíte nebo zavěsíte na vhodné místo. Nepotřebujete baterie, náplně ani nic vypínat nebo zapínat, prostě závěs vyndáte z obalu a všechno ostatní už zvládne sám.

Kde všude můžete osvěžovač Hang Tag použít? Meze se v podstatě nekladou. Nejčastěji ji zákazníci používají v šatnách a skříních nebo v menších místnostech, jako jsou koupelny. Dá se ovšem zavěsit i do skříně nebo prostě jen tak na dveře či zeď v chodbě. Přestože v sortimentu Fre-pro jsou speciální výrobky i pro toalety, není problém ani použít zde Hang Tag. Skvělý způsob použití je také zavěsit je u odpadkových košů, takže namísto zápachu od zbytků jídla a odpadů, můžete cítit jen příjemnou vůni.

Vybírat se dá z pěti vůní, každá se přitom hodí pro navození jiné atmosféry. Všechny ovšem vydrží vonět po dobu třiceti dnů. Zákazníci, kteří ale mají se závěskami osobní zkušenost, vědí, že se dá počítat i s delší výdrží, obzvlášť v menších prostorech.

Navíc jsou gelové vůně Fre-pro antialergení a šetrné k životnímu prostředí, protože se vyrábí z bezpečných a recyklovatelných materiálů.

Gelové závěsy Hang Tag můžete koupit na eshopu: https://www.eshop-frepro.cz/

Související příspěvky

Hydromasážní vany – nejlevnější způsob zimní relaxace

redakce

Navracíme se k minulosti skrze retro svítidla

redakce

Proč zvolit dubový nábytek? Už nikdy nebudete chtít jiný

redakce