STAVBA

Stavoinvest Group – firma založená na kvalitě

 Firma Stavoinvest Group se zaměřuje především na individuální výstavbu rodinných domů v energeticky úsporných a nízkoenergetických parametrech.  Celkově je tato firma založená na vynikajících schopnostech svých specialistů a zkušených stavbyvedoucích. Stavoinvest Group můžete plně důvěřovat, jelikož pro ně důležitá kvalita, ne kvantita.
Vzorové rodinné domky pro Vás
Stavoinvest Group se specializuje především na stavbu rodinných domů, a proto mají pro Vás připravených více než 1 400 typových projektů. Na jejich stránkách také naleznete fotografie nejoblíbenějších jednopodlažních a dvoupodlažních rodinných domů, které Vám mohou usnadnit Váš výběr. Pakliže chcete provést úpravy podle vlastních představ, nikdo Vám v tom samozřejmě nebrání a firma Stavoinvest Group bude respektovat Vaši jedinečnost. Výhodou je i to, že pro Vás provedou úpravy projektů dle Vašich představ zcela zdarma.

 

 
Vzorový dům Plzeň – Bílá Hora
Co Vám může hodně pomoci při představě o rodinném domku od firmy Stavoinvest Group? Návštěva jejich vzorového domu v Plzni na Bílé Hoře. Tento vzorový nízkoenergetický dům je postaven z Europanelu, který při stavbě přináší řadu předností, mezi které patří například zrychlení a zefektivnění Vaší stavby. Vzorový dům má hotovou fasádu i se zateplením a obsahuje plně vybavenou koupelnu, položené podlahy, schodiště a zabudovaná topná tělesa. Pokud si tedy nevíte rady, nebo se chcete přijet podívat jen ze zvědavosti, jste vítání s otevřenou náručí.

Více informací naleznete na www.stavoinvestgroup.cz.

 


Související příspěvky

Když vsadíte při rekonstrukci domu či bytu na firmu s více než dvacetiletou tradicí, určitě budete s výsledky spokojeni

redakce

Rozdíl mezi zásobníkovým nebo průtokovým ohřívačem vody

redakce

Zajímáte se o nové ocelové balkony? Pomůže vám společnost PEKSTRA

redakce