TIPY

Přístřešky na auto – jaké existují možnosti?

V posledních letech mají přístřešky na auto velké ambice v oblasti nahrazení klasických zděných garáží. Nabízejí totiž více možností oproti garážím a navíc jsou cenově dostupnější. Ukážeme vám, jak se orientovat v bujném českém trhu a na co si určitě dát pozor.

Přístřešek na auto nemá jen jedno využití. Může se snadno stát zastřešenou pergolou, zahradním altánem nebo relaxační terasou přímo spojenou s domem. Snadno a rád se vám přizpůsobí už při svém pořízení.

 

Přístřešky na auto – z čeho vybírat?

Klasikou jsou dnes dřevěné přístřešky na auto jako vystřižené z oblíbeného venkovského stylu. Upřednostňována je přírodní barva dřeva, ale stále častěji jsou vidět i přístřešky s konstrukcí natřenou na bílo. Dřevo samo o sobě je elegantní a dobře zvolený styl přístřešku dokáže podtrhnou krásu vašeho domu i zahrady.

Moderní přístřešky na auto sází spíše na současnou notu. Mezi trendy mezi materiály patří hliník a ocel s vysokou pevností a odolností. Jsou prakticky bezúdržbové a dokáží bez poskvrnky sloužit dlouhá léta.

pristresekan

Příliš nízká cena je varováním

Každodenní vystavení povětrnostním vlivům klade velké nároky na kvalitu přístřešku. Levná asijská nebo polská produkce nedokáže dlouhodobě v této oblasti obstát a většina přístřešků začíná vykazovat vady ještě před koncem záruční lhůty (reklamace se ale obvykle nikde nedomůžete). Chtít přístřešek na auto za 15-20 000 Kč a zároveň očekávat jeho dlouhou životnost je proto čistá utopie.

Na Hobbytec.cz lze koupit levné přístřešky na auto již okolo 30 000 Kč. Kvalitní polykarbonátové výplně a další použité materiály poskytnou dlouhodobou užitnost a prakticky bezúdržbový provoz. Rčení kvalita za přiměřenou cenu je zde rozhodně naplněno prakticky beze zbytku. Bydlíte-li v okolí Prahy nebo Hradce Králové, můžete se o kvalitě jejich výrobků přesvědčit osobně v ukázkových a prodejních centrech. Ale přesvědčit vás mohou i četné pozitivní reference zákazníků e-shopu a podrobný popis veškerého zboží včetně ukázkových fotografií a videí. Vyberte si ten správný přístřešek pro auto za skvělou cenu na Hobbytec.cz.

Související příspěvky

Jak na internetu koupit kvalitní plechovou garáž za slušnou cenu?

redakce

Rekuperací vzduchu minimalizujete ztráty tepla až o 90 procent

redakce

Splňte si vaše předsevzetí o kvalitním úklidu domácnosti!

redakce

1 komentář

Kamil Ř. 15. 10. 2017 at 19:40

Tak tento vypadá opravdu zajímavě 🙂

Diskuze je uzavřena.