TIPY

Halloween se blíží. Je dobré se na něj připravit

Sice u nás není tradicí, že by děti obcházely domy a vybíraly v maskách cukroví, ale i tak máme spoustu večírků, kam se chodí v kostýmech. A proto je dobré se už začít po nějakém dívat. A také si vydlabat dýni a udělat si z ní hezkou strašidelnou „lucerničku.“

A co k halloweenu kromě kostýmů, dýně a cukroví ještě patří? Samozřejmě s halloweenem se pojí všechno magické a strašidelné, takže hororové filmy, fantasy filmy a pro ty nejmenší samozřejmě kouzelnické filmy. Například Ukradené vánoce Tima Burtona si užijí i dospělí, v nichž smutný strašák také touží po vlastním velkém svátku a tak se Vánoce rozhodne proměnit v „hororovou“ podívanou.

Pro ty nejmenší jsou tu například snímky jako Sim Salabim, Alenka v říši Divů a Čarodějův učeň. Pokud už chcete něco přece jenom strašidelnějšího, tak skvělým snímkem je třeba Gothika, Dům voskových figurín nebo Dáma v Černém. Největší legendou mezi horory je Kruh, ale ten doporučuji opravdu jen silným povahám, protože je spousta lidí, kteří to nerozdýchali. Já sama z toho byla tehdy v háji skoro půl roku, bez nadsázky, a to mi už dávno nebylo deset.

A pokud se chcete u hororu i pobavit, tak těmi nejlepšími volbami jsou 30 a půl metru nebo Stáhni mě do pekla. Protože u nich se zaručeně pobavíte – vždycky říkám, že nejlepší komedií je nevydařený horor. Do teď nechápu, proč si autoři myslí, že je hrozně originální a hlavně strašidelné, když začne na protagonistu útočit nádobí…

A v neposlední řadě k tomuto svátku často patří i rodinné návštěvy, nebo si děti chtějí pozvat kamarády a mít strašidelný večírek doma. Ale to se nikdy neobejde bez nějaké nehody. Proto pokud máte po oslavě moc špinavý koberec, obraťte se určitě na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců a sedaček Praha 9 a jejich profesionální čištění koberců.

 

Straší vám na zdi graffiti? Zahnat vám ho pomůžou „Čištění fasád, výškové práce Praha 6“

Pracuji v menším středisku pro děti, kde pro ně realizujeme řadu kroužků a podobně. Ale jednou se nám stala pěkně nepříjemná věc. U hlavního vchodu se objevilo obří graffiti v podobě snad nejtrapnějšího obrázku, co tam kdo mohl nakreslit, a sice obřího kosočtverce.

Rodiče byli samozřejmě pěkně naštvaní a ptali se nás, jestli s tím budeme něco dělat, protože se jich furt děti ptají, co že je to za obrázek. Samozřejmě jsme s tím museli něco dělat. Ale věděli jsme, že samotné přemalování určitě stačit nebude.

 

54013442 - moscow, russia - march 14, 2016. graffiti on the facade of the house at the old basman street

Sedla jsem si proto k internetu a hledala a pročetla celou řadu diskusních fór, abych našla někoho, kdo nás toho určitě zbaví. Nakonec jsem se rozhodla pro firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění fasád, výškové práce Praha 6, která nám pomohla kompletně fasádu očistit, opravit a nově natřít. Poté na všechny zdi nanesli i antigraffitový nátěr. Pokud fasádu, která je ošetřena jejich antigraffitovým nátěrem někdo počmárá,  tak od oznámení nejpozději 14 dnů ho přijedou odstranit a automaticky vrátí zpět zeslabenou antigraffitovou ochranu na postižené místo. Zaměstnanci této firmy jsou skuteční profesionálové, odvedli vynikající práci a proto bych je chtěla podpořit přidáním této recenze. A taky abychom pomohli ostatním ve výběru firmy, pokud řeší podobný problém a neví, na koho se obrátit.

Lidé z úklidové společnosti A SERVIS vám jej určitě pomohou vyřešit. A to i za podle mého názoru velmi přijatelné ceny, vzhledem k tomu, jaké kvalitně svou práci provádějí. Je na ně opravdu spolehnutí ve všech ohledech, veškerá domluva byla také bez problémů.

 

 

 

Související příspěvky

3 tipy pro výběr nábytku do dětského pokoje

redakce

Pozor na zamítnutí hypotéky: Děje se tak hlavně z těchto důvodů

redakce

Prozřetelnost se vyplácí

redakce