STAVBA

Interaktivní domeček – chytré řešení pro stavbu i rekonstrukci

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Plánujete, že se pustíte do rekonstrukce nebo stavby domu? Pokud ano, rozhodně nesmíte podcenit fázi přípravy a plánování. Předejdete tak případným komplikacím a nepříjemnostem. Ve vašem plánování vám efektivně pomůže interaktivní domeček.

Zjistíte vše, co je nutné

Interaktivní domeček je chytrá aplikace, kterou na svých stránkách spustila společnost Sika CZ, s.r.o. Díky interaktivnímu domečku se totiž můžete seznámit se vším, co vás při stavbě nebo rekonstrukci domu může čekat a náležitě se tak na vše připravit. Stačí opravdu málo – vlastně jen pohyb myší nad domečkem a kliknutí na aplikaci.

Řešení na jednom místě

Díky interaktivnímu domečku si můžete prohlédnout jednotlivá místa domu a zjistit, co bude pro stavbu nebo rekonstrukci konkrétní části nutné udělat. Současně také zjistíte, jaký materiál z portfolia společnosti Sika budete potřebovat. Plus další potřebné informace o produktu naleznete v detailech a odkazech, takže už nemusíte hledat jinde. Vše vyřešíte v klidu a pohodě na jednom místě.

Prvotřídní kvalita zaručena

Společnost Sika CZ, s.r.o. patří mezi špičky v oboru stavebnictví a stavebních technologií. Pro své zákazníky připravila výrobky špičkové kvality, které jsou výsledkem práce s nejmodernějšími technologiemi. Otevírají tak bránu ke kvalitnímu a funkčnímu bydlení pro všechny, kdo o ně mají zájem. V jejich nabídce najdete vše, co pro stavbu potřebujete a samozřejmě také profesionální pomoc a radu.

Interaktivní domeček a kompletní nabídku produktů najdete na http://cze.sika.com.

Související příspěvky

Garážované auto ano, ale v jakém typu garáže?

redakce

Dokončujete stavbu? Nezapomínejte na stínění!

redakce

Každý rodinný dům by měl být především maximálně funkční pro jeho obyvatele

redakce