STAVBA

Zateplete střechu bez zásahu zevnitř

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Potřebujete zateplit střechu na vašem domě, aby vám z ní zbytečně neunikalo teplo? Nechcete na zateplení používat běžné materiály, jako jsou polystyren a minerální vaty, které se složitě montují mezi krokve a stejně netěsní dokonale? Vyzkoušejte nadkrokevní systém THERMO-LINE.

 

Novinka se skvělými výsledky

Systém nadkrokevní izolace THERMO-LINE je úplnou novinkou na našem trhu. Jedná se o desky Permo therm z fenolické pěny (resol). Fenolická pěna je nový moderní materiál, který má až několikanásobně vyšší účinnost při zateplení, než je tomu u stávajících materiálů. Základem tohoto materiálu je fenolová pryskyřice. Uzavřená struktura extrémně malých buněk dodává materiálu tvarovou stálost a dlouhodobou odolnost proti opotřebení. Fenolická pěna má vynikající izolační vlastnosti a vzhledem ke schopnosti difuze ani nedrží vlhko.

 

Žádný nepořádek ani starosti

Nadkrokevní izolace z fenolické pěny má velké množství výhod. Jednou z nich je i fakt, že při její aplikaci nevzniká žádný nepořádek v interiéru. Desky se montují až na horní stranu krokví  a materiál tak neubírá životní prostor vašeho domu, jako je tomu při zateplení zevnitř. Díky unikátnímu systému spojování desek nevznikají při aplikaci žádné tepelné mosty, kterými by z objektu unikalo teplo. Fenolické pěny jsou nehořlavé, nestékají a jsou 100% ekologické bez obsahu freonů.

Součástí systému je kromě desek Permo therm také parobrzda, prostupy izolací pro novostavby i rekonstrukce, lepicí pásky a těsnící materiály, systémové šrouby i speciální pásy.


Nadkrokevní izolace puren PIR

Další variantou nadkrokevních izolací jsou izolační desky puren PIR, které lze dle typu použít na šikmé nebo i ploché střechy. Jedná se o lehké a tuhé izolační desky bez obsahu freonů. Jsou zdravotně nezávadné. Jednotlivé typy jsou vždy oboustranně upraveny buď hliníkovou vrstvou, flísem nebo navíc doplněny i difuzní pojistnou hydroizolací.

Více informací naleznete na www.mediterrancz.cz.

Související příspěvky

Proces BIM nás přiměje pozměnit celkový přístup ke spolupráci na stavebních projektech, říká Štefanovič.

redakce

Spojovací materiál je základem každého kutila

redakce

Generální úklid a mytí oken v Praze

redakce