INSPIRACE

Vylepšete si své bydlení se společností EKOPLAST TELČ!

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Společnost EKOPLAST TELČ s.r.o. na českém trhu působí již více než 20 let a specializuje se na výrobu a dodávku zařízení z plastických hmot. V jejich nabídce najdete zajímavé produkty, díky kterým si můžete vylepšit své bydlení…

Pro pohodu a klid

Společnost EKOPLAST TELČ s.r.o. nabízí pro vaši pohodu, klid a relaxaci hned několik druhů zahradních bazénu. V nabídce u nich najdete plastové i laminátové bazény. Ty plastové můžete mít například i v atypickém provedení – EKOPLAST TELČ s.r.o. totiž umí vyrobit bazén přesně podle vašich představ. K bazénům nabízí společnost samozřejmě i veškeré příslušenství a můžete si u nich objednat i bazénovou dlažbu. V nabídce najdete ale například i vířivé vany nebo infrasauny, ve kterých můžete relaxovat pěkně v pohodlí domova. Pokud si chcete vodu užívat nejen na koupání, můžete si u EKOPLAST TELČ s.r.o. objednat i realizaci zahradního jezírka.

  

Pro efektivní bydlení

V současné době se stále více dere do popředí ekologické a úsporné bydlení. EKOPLAST TELČ s.r.o. proto připravila pro všechny nabídku čistíren odpadních vod, čerpacích jímek, odlučovačů ropných látek a septiků, které jsou speciálně určené pro rodinné domy. U EKOPLAST TELČ s.r.o. najdete také odlučovače tuků nebo vodoměrné šachty.

Pro maximální spokojenost

Kromě špičkových výrobků nabízí společnost EKOPLAST TELČ s.r.o. i profesionální poradenství, budete-li mít k jejich výrobkům jakékoliv dotazy, neváhejte se na ně obrátit.

 

Více informací a kompletní nabídku najdete na www.ekoplast.cz

Související příspěvky

RALI Dekor nabízí jedinečný výběr záclon

redakce

Víte jaké radiátory objednat?

redakce

Postele s úložným prostorem dle nejnovějších trendů

redakce