INSPIRACE

Zvýšení sazby DPH se výstavby rodinných domů nedotklo…

Opravdu to není lež…Specialista na výstavbu nízkoenergetických domů – Stavoinvest Group s.r.o. totiž stále drží ceny domů na úrovni roku 2011. Nepůjde to ale do nekonečna, proto pokud uvažujete o výstavbě rodinného domu, měli byste začít jednat co nejdříve.

Ušetříte na nákladech i na provozu

Stavoinvest Group s.r.o. se specializuje na výstavbu nízkoenergetických domů. Pro jejich stavbu využívá efektivní konstrukční systémy EUROPANEL, které významně šetří náklady na bydlení. EUROPANEL totiž drží ceny za vytápění i ohřev TUV v úrovni do 15 000Kč za rok! Toho u jiných konstrukčních typů domů prostě nedosáhnete. Navíc mají všechny domy od Stavoinvest Group s.r.o.  již v základních parametrech inteligentní podlahové vytápění pomocí tzv. samoregulačního elektrického topného kabelu společnosti RAYCHEM s integrovanou izolací, které zajišťuje rovnoměrné a optimální rozložení teploty podlahy v místnosti. Zde hledejte další úsporu – díky integrované izolaci ušetříte až 20% energie navíc.

1400 možností

Vždy záleží na vás. Společnost Stavoinvest Group s.r.o. nabízí výstavbu jednopodlažních i dvoupodlažních nízkoenergetických domů. Můžete vybírat z nabídky více než 1400 typových projektů. Nic není problém. Pokud toužíte po originalitě, společnost Stavoinvest Group s.r.o. je připravena provést úpravy domů zcela podle vašich představ a to zcela ZDARMA!

Prohlídka je možná

Pokud byste si chtěli váš budoucí dům prohlédnout ještě před započetím výstavby, není žádný problém. Společnost nabízí prohlídky rodinných domů typů  Bungalov 4+1 a  patrový rodinný dům 4+1 nebo 5+1 v Plzni. Stačí se jen zeptat.

Se stavbou domu neotálejte! Více na www.stavoinvestgroup.cz.

Související příspěvky

Víme, jak na bezchybné lepení tapet

redakce

Jak se správně saunovat?

redakce

Masivní nábytek je ideální variantou do dětských pokojů

redakce