ZAHRADA

Kam uklidit zahradní techniku před zimou?

Pomalu ale jistě již přichází čas, kdy se začínají projevovat chladné až mrazivé teploty a na zahradách rodinných domů už nebude tolik práce jako v letním období. Zahrady už se jen zazimují a nechají přes zimu odpočívat. Odpočívat bude také zahradní technika, která by měla být součástí každého majitele domu se zahradou. Jak a kam uklidit přes zimu zahradní techniku, aby byla ukryta před venkovním počasím a mrazem?

naradovy-domek-Felix-190x200-6-1418889775

V garážích a sklepech se obíráte o místo

Nejčastější volbou pro úklid zahradní techniky v zimním období u většiny rodinných domů jsou sklepy nebo garáže. Bohužel ukrytí techniky v těchto prostorech je mnohdy na úkor komfortu jejich využívání. V garážích mnohdy zůstane minimum místa pro samotný automobil nebo dokonce místo nezbude vůbec. Auto tak v zimním období musí být stále venku. I uklizením techniky do sklepů se obíráte o komfort, protože ve sklepích se díky zahradní technice téměř nejde pohnout. Ideální variantou, jak efektivně uklidit zahradní techniku v zimním období jsou dřevěné zahradní domky.

naradovy-domek-Toby3_EKO-300x200-1-1418916572

Nikde nepřekáží, na zahrady se hodí a vyberete si libovolnou velikost

Dřevěné zahradní domky jsou ideálním místem pro uskladnění zahradní techniky v zimním období. Technika je ukryta před mrazem a působením vnějších vlivů a nikde nepřekáží. Do zahradního domku může být uskladněno také veškeré nářadí, které přes léto na zahradě používáte. Proto se také označují jako domky na nářadí. Vhodnou volbou jsou domky z masivního dřeva, protože jsou dostatečně odolné proti působení vnějších vlivů a jejich přírodní vzhled nikterak nekazí vzhled zahrady. Navíc si můžete vybírat z široké nabídky velikostí a variant domků.

 naradovy-domek-Kevin_EKO-300x200-pristresek-1-1418915331

Pokud navštívíte specializovaného výrobce

Velkou nabídku zahradních domků najdete jen u specializovaných výrobců v této oblasti. Jedním z největších na tuzemském trhu je společnost Delta Svratka s.r.o., specialista na dřevostavby všeho druhu. Zahradní domky nabízí v mnoha variantách a velikostech provedení a nechybí ani možnost zakázkové výroby na míru. Kromě zahradních domků najdete v nabídce také dřevěné altány a pergoly, chaty a mnoho dalších výrobků.

Detailní nabídku najdete přímo na www.domky-delta.cz.

Související příspěvky

Nedaří se vám vyčistit bazénovou vodu před zazimováním? Může tak být z mnoha příčin!

redakce

Co dělat, když se vám na jaře nebude dařit úprava bazénové vody?

redakce

Při realizaci vlastní vrtané studny nemusíte nutně napřed získat stavební povolení

redakce