BYT DŮM

Vybíráme dokonalou postel

Pokud nemáte kvalitní postel, nečekejte, že se dobře vyspíte. Velkou roli hraje její konstrukce a typ roštu. Při výběru nelze zapomínat ani na design, v potaz musíte vzít i úložné prostory. Připravili jsme pro vás všechna důležitá pravidla, kterých se při výběru nové postele musíte držet. Máme i tip na jeden velmi zajímavý obchod.

Materiálové provedení – masiv je top!

Kvalitu postele výrazně ovlivňuje její materiál. Volit je možné mezi dřeven, kovem a laminem. V poměru cena a kvalita na plné čáře vyhrávají postele z masivu. Masivní dřevo je totiž velmi odolné, takže postel vydrží perfektně sloužit mnoho let. Nevyžaduje ani žádnou větší údržbu, stačí jen postel udržovat čistou. Pevnou konstrukci nabízí i postele z kovu, v jejich případě ale hrozí, že se uvolní a začne se viklat. Postele z lamina jsou nejlevnější, ovšem na úkor odolnosti. Lamino není tak odolné.

Pozor na design – volte nadčasovost

I z hlediska designu jsou na tom postele z masivu nejlépe. Zvláště potom ty, které jsou vyrobeny ze dřeva dubu či buku. Obě dřeviny mají výraznou kresbu, což dává posteli jedinečný vzhled. Dřevo je navíc nadčasový materiál, který snad nikdy neomrzí. Navíc dřevená postel vnese do vaší ložnice kousek přírody. Kovové konstrukce mohou působit chladným dojmem, postele z lamina zase „lacině“.

50285028cz

Úložné prostory jako bonus navíc

Postele jsou kusem nábytku, který může nabídnout i dost velký úložný prostor. Máte-li problém s místem, volte postele se šuplíky či s výklopným lůžkem.

Jaký rošt zvolit?

Ideální volbou je polohovací rošt, který si nastavíte podle vašich potřeb. Některé modely umožňují i polohu do sedu, tu ocení ti z vás, kdo si rádi před spaním počtou.

 50345034cz

Výhodně v prvotřídní kvalitě

Rádi vám dáváme tipy na místa, kde nakoupíte kvalitu za rozumnou cenu. Pokud sháníte novou postel, doporučujeme nabídku internetového obchodu www.nabytekpolodna.cz, kterou tvoří moderní postele ze dřeva za rozumné ceny.

Související příspěvky

Nové barvy keramických dlažeb a obkladů

redakce

Rali Decor

redakce

RALI Decor, s.r.o. přináší speciální nabídku záclon do dětských pokojíčků!

redakce