INSPIRACE

Elektronický bidet nejen pro hygienu

Bidet je v české republice stále žádanějším zařízením pro navýšení hygienických zvyků, a to platí pro všechny uživatele napříč všemi generacemi od těch nejmenších až po seniory. Elektronický bidet jednoduše nainstalujeme na toaletní mísu, kde si nežádá více prostoru. Vzhledové zpracování bidetu je kvalitně provedeno tak, aby spolehlivě vyhovovalo vaším standartním potřebám. Vodní trysky vás dokáží očistit od nežádoucích mikrobů daleko intenzivněji a pečlivěji, než je tomu u suché varianty hygieny. Dále napomáhají těm, ktěří často trpí na hemeroidy to znamená pro všechny co mají sedící zaměstnání. Důležité je, že nosnost prkénka je až 160 kg.

 bidetove_sedatko_vyhrivane

Elektronický bidet napomáhá našemu zdraví

Jeho šetrnost ocení především ženy nejen v menstruačním období. Díky zvýšené hygieně je prokázáno, že pravidelné používání se stává zaručenou a spolehlivě účinou prevencí vaginálních zánětů a pochopitelně již zmiňovaných hemeroidů. Bidet a obyčejná voda jsou pro ženy a jejich intimní hygienu daleko efektivnější, než-li samotné mýdlo.

Těhotným a starším ženám vodní trysky umožní úlevu díky reflexní masáži. Přesněji řečeno, když se jedná o pokles pánevního dna, tedy starosti s inkontinencí. Dále nám zajistí pohodlný komfort a příjemný pocit.

 bidetove sedatka (1)

Jaké jsou hlavní funkce elektronického bidetu?

Začneme tím, že montáž a demontáž elektronického bidetu je velice jednoduchá. Funkce pro pohodlí jsou například masážní mytí, vyhřívané sedátko s nastavitelnou teplotou, úsporný režim, který šetří energii a vaše finance. Dále LED osvětlení, které oceníte především v noci, jelikož automaticky krásně osvítí vaší toaletu.

Účinný systém, který odsává a odstraňuje pachové částice, je také velice prospěšný. Nesmíme zapomenout na teplovzdušné sušení s nastavitelnou teplotou vzduchu. Veškerý komfort těchto speciálních sedátek odhalíte na internetových stránkách eurosaint.cz kde si můžete  vybrat vyhovující elektronický bidet, který vás zaručeně potěší.

312001

Související příspěvky

Povlečení ovlivňuje ráz ložnice i spaní

redakce

Jak udělat z šedivě chodby honosnou vstupní halu

redakce

Jak mít dokonale čistou koupelnu?

redakce