BYT

Obkladový kámen – a Váš dům bude výjimečným

Také chcete stavět, nebo rekonstruovat, ale nechcete být jako ostatní? Nechcete se ztratit v „domečkově“ mezi desítkami typových domků? Máme pro Vás řešení – odlište svůj projekt pomocí obkladového kamene!

Dnešní doba nabízí bezpočet nabídek jak řešit prakticky jakýkoliv detail na vaší realizaci – ať už technologicky, nebo vizuálně. Přesto jsou pocity návštěvníka nově zastavovaných oblastí minimálně rozpačité. Stavby totiž působí dojmem, jako by byly všechny stejné. Rodinné domy jsou sami o sobě nepochybně pěkné, ale jako by jim chybělo něco svého. Něco, co by je odlišilo anebo ještě lépe – dodalo jim osobitost a pocit, že tento dům je můj vysněný domov. To všechno může Vaší nemovitosti dodat zdánlivá drobnost – obkladový kámen.

 

Již v padesátých letech minulého století začali ve Spojených státech vyrábět obklady z aglomerovaného kamene. Díky svým vlastnostem se rychle rozšířili do celého světa – od přímořských letovisek, až po horská střediska. Jejich všeobecné využití jim předurčilo velkou budoucnost a i u nás již našel své místo.

Výhody aglomerovaných kamenných obkladů jsou oproti klasickému štípanému kameni nesporné. Hmotnost, cena výrobku a cena za práci jsou diametrálně odlišné. Navíc můžete tyto druhy obkladu aplikovat na prakticky jakýkoliv suchý a neprašný podklad. Výrobci také standartně nabízejí rohové prvky, které skvěle vypadají a ulehčí práci. A to rozhodně není všechno – kámen se snadno opracovává a vyříznout do něj například přesný otvor pro zástrčku je v podstatě maličkost.

V  dnešním rychlém světě je na čase hledat věci, které symbolizují stabilitu a jistotu. A kamenný obklad je přesně ta věc, která Vašemu domu tento pocit dodá. Tak tedy neváhejte a objevte krásu kamenných obkladů – rozhodně se Vám nikdy neokoukají a Váš dům bude navždy výjimečným.

 


www.wildstone.cz –  www.vitr-voda.cz


Související příspěvky

Češi se musí smířit s nájemným. Kvůli rekordně vysokým cenám bytů na vlastní bydlení nedosáhnou

redakce

Minimum práce, maximum pohodlí

redakce

Ložnice by měla být vždy dokonale sladěná

redakce