OSTATNÍ

Šetrné hloubkové čištění podlahy  zajišťuje „Mytí podlah Praha“

Naše restaurace si zakládá na kvalitě. Používáme kvalitní suroviny, které naši prvotřídní kuchaři zpracovávají co nejšetrněji, aby zachovali jejich živiny a zajistili skvělou chuť. Nikdy nepoužíváme obité nádobí, jak je to bohužel v mnohým restauracích k vidění. Personál si dopředu důkladně prověřujeme a zaměstnáváme tedy jen velice schopné a milé zaměstnance.

Se stejnou důsledností se zabýváme čistotou v restauraci. Naše uklízecí četa dennodenně zajišťuje skoro až sterilní čistotu. S čím si ale ani oni nedokážou poradit, jsou naše podlahové parkety. Uznávám, není to nejpraktičtější materiál, který jsme mohli v restauraci použít, ale tak už to je a nechceme na tom v dohledné době nic měnit. Nicméně naši uklízeči si s jejich vyčištěním neví úplně tak rady. Samozřejmě je vytírají každý den, ale nečistoty, které k nám naši hosté nosí na svých botách, se usazují hluboko v parketách a obyčejný úklid na ně nestačí.

Dohodli jsme se, že si jednou za čas necháme udělat generální strojové čištění podlah, aby to u nás nevypadalo zanedbaně. Kontaktovali jsme A SERVIS LIPKA, s.r.o., strojové čištění, mytí podlah Praha a dohodli se s ním na všem potřebném. Ubezpečili nás, že na čištění používají šetrnou čisticí zásaditou chemii, která parkety nepoškodí, ale i přesto je vyčistí do hloubky.

Hned první čištění servisem dopadlo k naší největší spokojenosti. Kotoučový stroj si poradil s hluboko zanesenými nečistotami a výkonný vysavač je poté všechny společně i s vlhkostí odsál a podlaha byla krásně čistá a suchá. Na závěr parkety ještě vytřeli čistou vodou.

Po této velice dobré zkušenosti jsme se s A SERVISEM domluvili na dlouhodobé spolupráci a jsme s nimi stále spokojeni.

Snažíte se nakupovat ve slevách? Vyzkoušejte Kupi.cz

Ceny stále stoupají a platy zůstávají stejné. Tento problém se u nás v České republice čím dál více zhoršuje, proto lidé čím dál více pátrají po slevách a snaží se v nich pokud možno i co nejvíce nakupovat. Jenže shánět pořád letáky a něco neustále hlídat taky není zrovna zábava, ale spíše už otrava a z nakupování se pak může stát hodně neoblíbená činnost. Ale i toto se dá usnadnit. Protože je stránka, na které hezky z pohodlí domova zjistíte, ve kterém obchodě je ve slevě právě to, co zrovna potřebujete.

44713298 - happy male janitor cleaning carpet with vacuum cleaner

A jak že se tento slavný portál jmenuje? Kupi.cz. Jedná se o největší český portál, kde najdete přehledně uspořádané letáky a katalogy prodejců potravin, drogerie a dalšího zboží denní spotřeby na jednom místě. Jedná se zejména o akční letáky, díky kterým zjistíte, kde na vás v rámci vašeho bydliště čeká nejvýhodnější nákup.

Takže místo toho, abyste si však pro nové letáky museli chodit do obchodu nebo čekat, až vám přijdou do schránky (a že ne všechny obchody posílají letáky do všech oblastní), můžete si je prohlédnout online právě na Kupi.cz. Jedná se o skvělou vychytávku, která vám ušetří čas i peníze.

A další dobrou vychytávkou je naučit se i využívat úklidové služby. Nejedná se totiž o nějak příliš drahou záležitost, jak si stále někteří ještě myslí a navíc většina firem odvede mnohem lepší práci, než byste zvládli vy. Například v A SERVIS LIPKA, s.r.o., strojové čištění koberců Prahajsou na takové čištění koberců opravdoví mistři, takže pokud poptáváte zrovna tuto úklidovou službu, tak už víte, kam se obrátit.

 

Související příspěvky

Jak zařídit podkrovní ložnici, abyste se v ní cítili dobře?

redakce

Renovace péřových výrobků, aby vypadaly jako nové

redakce

Potřebujete vyměnit žumpu? Vsaďte na moderní kvalitu!

redakce