DŮM

BEMATECH, s. r. o. přináší zajímavá řešení pro exteriér vašeho domu

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Pokud stále hledáte způsoby, jak si vylepšit bydlení ve vašem rodinném domě, potom byste odpověď mohli najít v nabídce společnosti BEMATECH, s. r. o. Nabízí totiž hned několik zajímavých řešení pro exteriér rodinného domu…

 

Kvalita a moderní vzhled

Společnost BEMATECH, s. r. o. patří již řadu let k předním českým výrobcům stínící techniky. Z jejich dílny pocházejí výrobky té nejvyšší kvality, které současně charakterizuje i moderní vzhled. Pro exteriéry rodinných domů nabízí BEMATECH, s. r. o. hned několik zajímavých produktů.

Vysoce odolné markýzy

V nabídce společnosti na vás čekají například moderní markýzy, které dokáží zajistit efektivní stín kdekoliv jen budete chtít. Markýzy od BEMATECH, s. r. o. jsou silné a odolné až do 6. stupně Beauforotovy stupnice, jsou zároveň velmi pevné a elegantní a navíc jsou navržené pro uchycení kdekoliv. Vybrat si dokonce můžete i markýzy s dvojitým sklonem pro více prostoru.

Screenové systémy jako moderní řešení

Společnost nabízí také efektivní screenové systémy, které se skládají z látky navíjecího motorového (případně ručního) mechanismu a vodících lišt či lanek. Velkou předností screenů je, že umí velmi efektivně zastínit procházející slunce, absorbovat dopadající teplo a přitom nepřeruší proudění vzduchu do interiéru. Skvěle se hodí zejména na moderní rodinné domy. Screeny se systémem ZIP SCREEN mohou navíc efektivně fungovat jako sítě proti hmyzu.

Proti větru i nepříjemnému slunci

Kromě stínící techniky nabízí BEMATECH, s. r. o. také praktickou větrnou zástěnu. S ní se můžete velmi rychle schovat před větrem ale například i zamezit zvídavým pohledům sousedů. Větrnou zástěnu můžete umístit naproti stěně nebo na sloupek – její instalace je velmi rychlá a snadná. V nabídce najdete také praktický a elegantní slunečník Twinstor, který je složen z nosné konstrukce, na které jsou instalovány dvě markýzy. Slunečník vás efektivně ochrání před slunce ale i menším deštěm.

 

Kompletní nabídku najdete na www.bematech.cz


 

Související příspěvky

Solární dřevohliníková okna vám ušetří náklady na vytápění

redakce

Profesionálně, rychle a spolehlivě

redakce

V moderním bydlení vyhrávají na plné čáře plastové dveře. A proč?

redakce